Panowie, Koledzy, Klubowicze, roznie w zyciu bywa..
Kazdy kto mnie zna, dobrze wie ile te forum dla mnie znaczylo. (znaczy nadal).
Roznie w zyciu bywa.. jak widzicie flagi na allegro nie trafily! Gdybym mial oszukiwac zebralbym od wszystkich pieniazki i znikl, a jednak koszulki dostali prawie wszyscy ktorzy zamowili (nie liczac dwoch Pan).
Zastanawiacie sie dlaczego nie odzywalem? Jest mi wstyd, poniewaz zabiegalem o reprezentanta regionu o moderatora, a gdy nimi zostalem to zachowalem sie nie wlasciwie. Wiem ze problemy prywatne nie sa wytlumaczeniem i nie prosze o przebaczenie lecz o zrozumienie..
Co do flag, to moze jutro bysmy sie spotkali?
Kabar glacy lysej nie mam dresow nie nosze i zlotem tez sie nie obwiesilem.
Zakupilem dlatego BMW bo tylni naped a jak wiadomo troszke sie scigam (kjs minimaxy), Dederka sie do tego nie nadawala i nie chcialem zeby przezywala katy. Model to tylko e 30, kiedys rajdowa grupa F. Szukalem tez rekina ale ze stanem autek bylo juz gorzej.
Jak widzicie znaczkow M nie mam, spojlerow tez jedynie pasy na przedzie ale ja ich nie malowalem. Buda byla w bd stanie autko nadawalo sie do jazdy i bylo tanie.
Mialem przyjemnosc poznac Was osobiscie jak i przez forum, wiele razy pomagaliscie mi w sprawach autka jak i innych ktore byly obgadywane na forum.
Nie chcialbym zlosliwosci i dogryzania na temat Ksiezniczki i moj.
Aczkolwiek rozumiem Wasze rozgoryczenie i rozczarowanie...
Czasu nikt nie wroci jedynie moge naprawic swoj wielki blad.
Pozdrawiam, Maciej Mlody 511 049 088
Dedra 2.0 TDS