Lybra - jak ustawić zegarek
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Słuchajcie czytałem , czytałem, zmieniałem płyty z Włoch na Niemcy i odwrotnie i czas jak miałem zimowy tak mam dalej. Jestem godzinę do tyłu i kurcze troszkę mi to przeszkadza, jak to zmienić?... tylko nie piszcie ze mam czekać do zimy.. 

"goldmember" pisze: zmieniałem płyty z Włoch na Niemcy i odwrotnie
Jak to zmieniałeś płyty? Nie rozumiem stwierdzenia. Poza tym przecież godzinę możesz zmienić poprzez SETUP w menu.
jest - Lancia Lybra SW 2,4 JTD 150 KM
Zmień w menu! Już płyt nie ruszaj
Trzeba odptaszyć summer.Dobrze mówię ?

Lybra 2.4JTD
Najpiękniejszą rzeczą w życiu mężczyzny jest wiatr we włosach, świeży koń pod siodłem i ostry horyzont stepu...
Najpiękniejszą rzeczą w życiu mężczyzny jest wiatr we włosach, świeży koń pod siodłem i ostry horyzont stepu...
dobrze, a do tego strefa czasowa musi byc pierwsza
Lybra SW Lx 2.4 JTD , YZF 750 R

-
zmieniałem płyty navi: raz Niemcy raz Włochy..... ale ok
a gdzie jest w setup? szukałem takiej opcji, bo pojawił i u mnie sie taki błyskotliwy pomysł, tylko że nie mam takiej opcji.... chyba ze cosik nie robie jak trzeba.
moja navi to ta z telefonem, powiedzcie gdzie jest setup a będę szczęśliwy bo juz oczopląsów dostaje od tej idiotycznej zmienionej godziny.
z góry dziękuję.
a gdzie jest w setup? szukałem takiej opcji, bo pojawił i u mnie sie taki błyskotliwy pomysł, tylko że nie mam takiej opcji.... chyba ze cosik nie robie jak trzeba.
moja navi to ta z telefonem, powiedzcie gdzie jest setup a będę szczęśliwy bo juz oczopląsów dostaje od tej idiotycznej zmienionej godziny.
z góry dziękuję.
Prawy przycisk pod ekranem naciśnij - tam gdzie spalanie sie pokazuje mni.Tam bedzie settings.Wejdź w to.I będzie data/time.Nam wejdx i bedzie.jestem w pracy teraz i nie mam tego przed oczami ale będzie na bank.
Lybra 2.4JTD
-
jest.
jak to mozliwe ze wczesniej nie widzialem tego.... az wstyd.
pozdrawiam
jak to mozliwe ze wczesniej nie widzialem tego.... az wstyd.
pozdrawiam