Na 100% ktos reklamowal ta Lancie na sprzedaz ale wydaje mi sie, ze niedawno sie zarejestrowal."Bartex88" pisze:dzisiaj wrocław GAJ
ktoś z forum ?
http://images24.fotosik.pl/191/0070c7d9f14fec2dm.jpg[/img] http://images31.fotosik.pl/208/082ef68d37d5ab5bm.jpg[/img]
to chyba faktycznie ta, w rzeczywistości nie wygląda tak źle. Lakier zadbany"Króciak" pisze: Na 100% ktos reklamowal ta Lancie na sprzedaz ale wydaje mi sie, ze niedawno sie zarejestrowal.
Edit: To chyba ta oferta ale nie jestem pewien bo aukcja jest juz nieaktualna. klik
Ta Kappa to chyba naczelnika policji na PPL ale łapy sobie nie dam uciąć"nietoperz" pisze:No to mi się parę sztuk dziś w oczy rzuciło![]()
13.30 ul. 17stycznia Kappa WK 72309 Dwóch panów w odblaskowych kamizelkach z napisem POLICJA
Nie. Mam dobrą pamięć do Lancii jak i numerów rejestracyjnych"Sixt" pisze:"nietoperz" pisze:No to mi się parę sztuk dziś w oczy rzuciło![]()
13.30 ul. 17stycznia Kappa WK 72309 Dwóch panów w odblaskowych kamizelkach z napisem POLICJA
Dobra lista, spisywales na kartke![]()
?
Ta Kappa to chyba naczelnika policji na PPL ale łapy sobie nie dam uciąć
a ja znów dziś od rana szalałem po Powązkach i Mokotowie z opcją wisłostrady w kierunku morza......."nietoperz" pisze:No to mi się parę sztuk dziś w oczy rzuciło![]()
7.30 Wisłostrada w stronę centrum czerwony Ypsilon pani za kierownicą
Parę minut później na ulicy Farysa srebrny Thesis na numerach WZ.....
10.30 Św.Wincentego przy cmentarzu Bródnowskim Kappa WPR na podkładkach klubowych o ile się nie mylę.
12.20 ul. Reymonta Dedra SW na tablicach WOT
12.30 ul. Gen. Maczka Dedra SW tablice WX (raczej nie klubowicz pan po 60)
14.00 Al. Krakowska Kappa WZM
Nie widziałem dziś żadnej Lybry
No przepraszam że Cię nie widziałem ale dziś Jeździłem Ducato i miałem głowę wysoko ale lybra nie rzuciła mi sie dziś w oczy"trigo" pisze:a ja znów dziś od rana szalałem po Powązkach i Mokotowie z opcją wisłostrady w kierunku morza......."nietoperz" pisze:No to mi się parę sztuk dziś w oczy rzuciło![]()
7.30 Wisłostrada w stronę centrum czerwony Ypsilon pani za kierownicą
Parę minut później na ulicy Farysa srebrny Thesis na numerach WZ.....
10.30 Św.Wincentego przy cmentarzu Bródnowskim Kappa WPR na podkładkach klubowych o ile się nie mylę.
12.20 ul. Reymonta Dedra SW na tablicach WOT
12.30 ul. Gen. Maczka Dedra SW tablice WX (raczej nie klubowicz pan po 60)
14.00 Al. Krakowska Kappa WZM
Nie widziałem dziś żadnej Lybry
i znów nikt mnie nie widział![]()
przestanę przyjeżdżać do stolycy chyba ....
W tygodniu stoi sobie w pracy bo jeżdżę służbowym, a Kappę biorę na weekend"nietoperz" pisze: Zapomniałem o jeszcze jednej widzianej dziś kilkakrotnie widzianej o 5.40 ; 6.30 ; 9.40 i 10.20 na Chełmżyńskiej 249Czarna Kappa w białej skórze
![]()
Na numerach WCI![]()
![]()
Czyżby Przemka?