ludzie cuda, cuda ogłaszają !!

Pytanie: do jakiej wysokości wzrośnie akcyza za 1000 l gazu? I do jakiego poziomuProjekt przewiduje znaczny wzrost akcyzy na LPG (autogaz) do poziomu 1100 zł/1000 kg (dziś to tylko 695 zł) gotowego wyrobu, tj. do wysokości 618 zł/1000 l.
Taki wiceminister nie widzi roznicy czy stosunek LPG/PB to 30-50, 60 czy 70%, dla niego paliwo bedzie tansze, wiec bardziej oplacalne? Mimo podwyżki paliwa gazowe pozostaną konkurencyjne w porównaniu np. z benzyną ? podkreśla wiceminister finansów w rozmowie z GP.
3 miliony mieszkań to towarzysze Kaczyński i Kwaśniewski obiecywali. Ci aktualni obiecywali co innego"Marcin_D" pisze:Wychodzi jaki mamy dobry rzą - 3 mln mieszkań
A ile w tym jest akcyzy ?"maciej_ignys" pisze: paczkę Marlboro za 25,60.
Panowie, kiedy robimy zajazd na Warszawe? 2 mln. samochodow! Chyba nie ma drugiej takiej duzej grupy?"aro" pisze:Trzeba emigrowac z tego kraju.....
Eeeee.... ja tam nigdzie nie muszę jechać. Jestem na miejscu i nie mam LPG"tomek" pisze: Panowie, kiedy robimy zajazd na Warszawe?
Właśnie o to chodzi, że teraz lud śmieje się z "cwaniaczków" oszczędzających za pomocą LPG, później z "klekociarzy" a na koniec ci dwaj będą zadzierać nosa przed benzyniarzami, że jednak mieli rację. A akcyza wzrośnie wszystkim po równo w trzech ratach."grzole" pisze:Eeeee.... ja tam nigdzie nie muszę jechać. Jestem na miejscu i nie mam LPG"tomek" pisze: Panowie, kiedy robimy zajazd na Warszawe?