Zlot regionalny wiosenny - 20 kwietnia 2008 - Moszna
Moderator: wujekp
Pytanie dla ludzi jadacych z Krakowa: Czy jedziemy jakos razem, a jezeli tak, to gdzie sie spotykamy, no i ktoredy jedziemy?
Lybra 2.0 comfotronic czarna
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna
były:
Lybra 2.0 comfotronic kombi srebrna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czerwona
Y10 1.1
3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna
były:
Lybra 2.0 comfotronic kombi srebrna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czerwona
Y10 1.1
3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD
Ja będę jechał A4, więc jak coś to mogę się spotkać za bramkami."bichon" pisze:Pytanie dla ludzi jadacych z Krakowa: Czy jedziemy jakos razem, a jezeli tak, to gdzie sie spotykamy, no i ktoredy jedziemy?

Były m.in: Opel Vectra 2,0 DI Kombi, Subaru Forester XT
Jest jeszcze: Lancia Lybra 2,4 JTD SW oraz BMW X3
Jest jeszcze: Lancia Lybra 2,4 JTD SW oraz BMW X3
Ja w czwartek wieczorem się określę, bo na razie autko po niewielkiej kolizji
Oczywiście jadę lecz nawet gdyby się nie udało wyprostować myślę iż z tym nie ma problemu) Pozdrawiam 

Pozdrawiam - Marian
Nie wiem czy będę jechał prosto z Korkowa, ale jeśli tak to o 11 na Orlenie za bramkami to dobry pomysł. Co prawda sądzę że będziemy jechać krócej (2 godz. to do Wrocławia się jedzie), ale lepiej mieć zapas."jack" pisze: Ja będę jechał A4, więc jak coś to mogę się spotkać za bramkami.Odległość 196 km - czas jazdy trzeba liczyć ok 2 godz (jak ktoś tam był i wie ile się jedzie to niech mnie poprawi). Mamy być o 13 więc wydaje mi się że z bramek powinniśmy wyruszyć ok 11.00 - 11.15. Czekam na uwagi!!
Do czwartku się wyjaśni skąd będę jechał.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Niestety mnie Lybrę już po raz 2 ktoś sprzątnął sprzed nosa, mam nadzieję, że na kolejny zlot regionalny uda mi się coś kupić. Mam nadzieję, że ktoś zrobi jakąś fajną foto - relację. Słoneczka życzę
Zachorowałem na Lybrę i tylko jej kupno może mnie uleczyć!
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła
Super - zabieram ze soba ekipe i sie melduje. Oby w pracy wszystko sie udalo i pogoda byla boska. Moge nam troche zalatwic pogode nie myjac lucynki bo co ja wypiore - to leje 

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
a z Wrocławia jakoś też razem jedziemy ?
Wierzę, że mężczyznom i kobietom uda się ponownie dogadać. Będzie to możliwe, gdy panowie porzucą swoje sny o potędze i bez wstydu zaczną chodzić na "tacierzyński". Wtedy kobiety bez obaw i przeszkód zaczną wreszcie rządzić światem ;D
tel:510534355
tel:510534355
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Uwaga. Pilnie potrzebuję dla pewnej osoby (niespodzianka) podwiezienia na spotkanie z Opola ok południa z dworca PKP. Jakieś propozycje?
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
jak nie znajdziesz kogoś bliżej to mogę zahaczyć o Opole 

Landrynka -Y 1,2 16V
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
ja mogę wyskoczyć na chwilę z autostrady i podjechać do Opola 

była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
Zgadza się-krócej. Razem z Arasem i Marmalem dołączymy do Was za bramkami na poziomie Mysłowic. Proponuję od razu podjechać do wiatraka w Kujawach."wujekp" pisze:Nie wiem czy będę jechał prosto z Korkowa, ale jeśli tak to o 11 na Orlenie za bramkami to dobry pomysł. Co prawda sądzę że będziemy jechać krócej (2 godz. to do Wrocławia się jedzie), ale lepiej mieć zapas."jack" pisze: Ja będę jechał A4, więc jak coś to mogę się spotkać za bramkami.Odległość 196 km - czas jazdy trzeba liczyć ok 2 godz (jak ktoś tam był i wie ile się jedzie to niech mnie poprawi). Mamy być o 13 więc wydaje mi się że z bramek powinniśmy wyruszyć ok 11.00 - 11.15. Czekam na uwagi!!
Strang Delta 1,9td

-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Kraków spotyka się o 11 00 w niedziele na Orlenie za bramkami ? Potem czekamy spotykamy się ze Starngiemi bandą - tylko gdzie ?
Miro a Ty jedziesz?
Miro a Ty jedziesz?
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Kurde ale mi ciśnienie podnosicie[żonex definitywnie nie] nie rozumie dura że dederkę czas przewietrzyc.Niech moc będzie z wami.
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Don`t worry- właśnie zarezerwowałem bilet do Szczecina na 25 ,zrobimy spocik albo w piątekj albo w sobote"Watazka" pisze:Kurde ale mi ciśnienie podnosicie[żonex definitywnie nie] nie rozumie dura że dederkę czas przewietrzyc.Niech moc będzie z wami.

Strang a gdzie masz zamiar czekac na klubowiczów jadacych z KRK?"strang" pisze:Zgadza się-krócej. Razem z Arasem i Marmalem dołączymy do Was za bramkami na poziomie Mysłowic. Proponuję od razu podjechać do wiatraka w Kujawach."wujekp" pisze:Nie wiem czy będę jechał prosto z Korkowa, ale jeśli tak to o 11 na Orlenie za bramkami to dobry pomysł. Co prawda sądzę że będziemy jechać krócej (2 godz. to do Wrocławia się jedzie), ale lepiej mieć zapas."jack" pisze: Ja będę jechał A4, więc jak coś to mogę się spotkać za bramkami.Odległość 196 km - czas jazdy trzeba liczyć ok 2 godz (jak ktoś tam był i wie ile się jedzie to niech mnie poprawi). Mamy być o 13 więc wydaje mi się że z bramek powinniśmy wyruszyć ok 11.00 - 11.15. Czekam na uwagi!!
Ludzie jadacy A4 okolo 11:35 - 11:40 - mozecie zatrabic przejezdzajac kolo BP w Katowicach (bedziecie miec po prawej razem z Praktikerem i McTuskiem)