Zdjęcia wkleję w wolnej chwili.
Moderator: wujekp
Kij tam z gazem-znam faceta który się 700km po sztuczną szczękę musiał wracać"bichon" pisze:Prym w przygodach to chyba wiodla moja dziewczyna. Na poczatek ( a wlasciwie koniec) zauwazyla tylko jeden schodek z trzech. Ale przebiła to jak juz wrocilismy do domu - zostawila wlaczony pierkarnik od rana...
PS.
Wolne datki na rachunek za gaz mile widziane...
Postaram się dziś coś wrzucić. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie, przepraszam że sie szybko zebraliśmy ale udało się ... zdążyć na wieczorynkę - o 19.01 zajechałem pod blok."strang" pisze: Więcej fotek, więcej fotek!!!
Dzięki Staszkowi ,który miał ukuratny rozmiar śrubokrętu do pilota. Czy on zawsze naprawia auto zestewem zegarmistrzowskim?"lancia1969" pisze:Super jak zawszeNie obyło się bez przygód (awaria alarmu
) ale wszystko się dobrze skończyło - dzięki wszystkim za pomoc
Dawaj dzisiaj!"jack" pisze: Zdjęcia wkleję w wolnej chwili.
Będą dzisiaj tylko fotosik musi zaczytać, pasuje rozdzielczość zmienić i takie tam. Uno momento"strang" pisze:Dawaj dzisiaj!"jack" pisze: Zdjęcia wkleję w wolnej chwili.
Czekaliśmy na Grzesia-miał awarie. Nie pomyśleliśmy o wymianie numerów tel. więc nie mielismy jak dać znać."mike_d" pisze:Siemacie
Dzieki za spotkanie. Mamy troche zdjec i filmow. Dzisiaj wrzuce fotki.
Strang - jechalismy powoli pare km na a4 ale cos was wcielo z Tomaszem wiec dalismy w długą bo trzeba raz na czas przepalic lucynke.
Wklej bo ładne fotki"mike_d" pisze:zdjecia juz sie wrzucaja.
Mam dac linka do galerii czy kazde zdjecie wklejac tutaj ? :]
Miejsca na serwerze od cholery-można wklejać."Taz" pisze:link do galerii daj
O ja szczena w dół SERWUS dla wszystkich pozdrawiam