Fotoradary - Wrocław
Moderator: MiroMiglia
Fotoradary - Wrocław
przynajmniej w kilku gazetach testowano ten spray i okazało się, że zwykły lakier do włosów ma lepsze właściwości niż ten fotoblocker... 

była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
tel. 504 279 488
Fotoradary - Wrocław
...mnie jeszcze nie"Orsya" pisze:czyżby Cię uwiecznili na takim zbliżeniu...?

Przyszło parę takich zdjątek do firmy ... straż miejska wzywała na dywanik.
Ku pocieszeniu ... Panowie są wyrozumiali, można negocjować ...

Fotoradary - Wrocław
co do negocjacji to potwierdzam - moja koleżanka z pracy została sfotografowana i przysłali jej wezwanie... co ciekawe jej chłopak też otrzymał wezewanie i poszli razem "zameldować się"... chłopak wszedł pierwszy i wyszedł uboższy o kwitek z nominałem 400 pln, natomiast jej się udało ponegocjować i zapłaciła 100 pln.. 

tel. 504 279 488
tel. 504 279 488
Fotoradary - Wrocław
To prawda ... na nasze szczęście gro pracowników straży i drogówki to Panowie ."Orsya" pisze:co do negocjacji to potwierdzam - moja koleżanka z pracy została sfotografowana i przysłali jej wezwanie... co ciekawe jej chłopak też otrzymał wezewanie i poszli razem "zameldować się"... chłopak wszedł pierwszy i wyszedł uboższy o kwitek z nominałem 400 pln, natomiast jej się udało ponegocjować i zapłaciła 100 pln..

Nestety 100 pln to minimum jakie mogą wlepić np. tytułem niewskazania kierowcy, np. w przypadku auta łużbowego

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Fotoradary - Wrocław
uwaga bo ostatnio błyska na moście pokoju jadąc w stronę pl. dominikańskiego fotoradar jest zainstalowany na muzeum.
norbi
norbi
- maciej_ignys
- Klubowicz
Fotoradary - Wrocław
jakos sobie nie przypominam"maciej_ignys" pisze:
P.S. Wspomniałem już o braku konieczności płacenia hydrom parkingowym ?

tel. 504 279 488
tel. 504 279 488
Fotoradary - Wrocław
Mnie raz cykneło na Sienkiewicza koło piekarni- rejestracja i twarz... i jeszcze robią hamskiego zooma- cyknęła mnie zielona skoda, bo pamietam, że hamowałem jak ją widziałem, niestety za mało i tylko patrzyłem na zegar jak koło niej przejechałem
Trzeba też uwazac na armii krajowej w kierunku wrocławskiego poligonu (cyt.krakowska) i zjazdu na brzeg- na radyjku słyszałem ze 2 tygodnie nazad bordowa skoda stała.
Trzeba też uwazac na armii krajowej w kierunku wrocławskiego poligonu (cyt.krakowska) i zjazdu na brzeg- na radyjku słyszałem ze 2 tygodnie nazad bordowa skoda stała.
Blog o motoryzacyjnej włoszczyźnie i nie tylko: http://www.fiergloo.pl/
Dużo o Alfa Romeo: http://www.alfaholicy.org/
Dużo o Alfa Romeo: http://www.alfaholicy.org/
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Fotoradary - Wrocław
ja wczoraj dostałem zaproszenie do straży miejskiej
ul zajączkowska 22 - wylot na oborniki sląskie - ograniczenie 40km/h a ja miałem 63km/h - 200 zł i 4 pkt karne
muse w tym tygodniu podjechac i ponegocjować 
a czy w terenie zabudowanym tez nie powinna byc informacja o fotoradarze ??? czy mają prawo tak działać ??? coś mi mówi ze straż miejska ma mniejsze uprawnienia niz policja - może jakis art. prawny przydatny w negocjacjach macie ????

a czy w terenie zabudowanym tez nie powinna byc informacja o fotoradarze ??? czy mają prawo tak działać ??? coś mi mówi ze straż miejska ma mniejsze uprawnienia niz policja - może jakis art. prawny przydatny w negocjacjach macie ????
Fotoradary - Wrocław
czy ktos ma POI z radarami na Polske (Wroclaw w szczegolnosci)?
Jest 2.0T 20V byla Kappa 3.0
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Fotoradary - Wrocław
no i skończyło sie na pouczeniu
bardzo miła strażniczka

bardzo miła strażniczka

- amajek
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Fotoradar
Uwaga we Wrocławiu w dobie kryzysu Straż Miejska dorabia pstrykając zdjęcia. Ostatnio widziałem ich na skrzyżowaniu Placu Grunwaldzkiego z Bujwida (obok ołówka i kredki)
Lancia Kappa 2.4 LX `98
Ząbkowice Śląskie
Ząbkowice Śląskie
Fotoradar
Warszawa to samo...Fiaty Doblo z czarnym sonarem w atrapie i czerwonym światełkiem szaleją ... Dobre urządzenie AD 9C

Także koledzy jadący rano lub nierano:
1. Most Poniatowskiego - bus pas
2. Krakowskie Przedmieście/Nowy Świat - ograniczenie do 30 km/h. i zakaz ruchu pojazdów prywatnych
3. Sobieskiego - bus pas
Nie polecam przemierzać łamiąc przepisy

Także koledzy jadący rano lub nierano:
1. Most Poniatowskiego - bus pas
2. Krakowskie Przedmieście/Nowy Świat - ograniczenie do 30 km/h. i zakaz ruchu pojazdów prywatnych
3. Sobieskiego - bus pas
Nie polecam przemierzać łamiąc przepisy