Pojechałem nowym nabytkiem do serwisu klimy i okazało się że jest nieszczelna. Sprawdzili dokładnie, i wyszło, że pękniety jest przewód niskiego ciśnienia. Czy ktoś wie gdzie coś takiego dostać, a może ktoś ma? Widziałem go i naprawa raczej nie wchodzi w grę bo przerdzewiały, choć jeszcze nie pytałem swojego mechanika, czy da radę to pospawać, wymienić kawałek czy tym podobne.
Serwis trochę dużo sobie liczy - około 600 z napełnieniem ponownym.
Dedra - Przewód klimy
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Dedra - Przewód klimy
Lancia Dedra LX 2.0 16 V, (Fiat Croma 2.0 T.ie - sprzedam - częci - jeszcze jest ich trochę)
Dedra - Przewód klimy
W zakladzie gdzie zakuwaja weze hydrauliczne...
Przynies im na wzor koncowki powiedz im ile tego weza chcesz i oni ci zakuja... max wyniesie cie to 100 zł... ja zakowalem do pompy wspomagania i za prawie metr zaplacilem ok 70 zł.
Przynies im na wzor koncowki powiedz im ile tego weza chcesz i oni ci zakuja... max wyniesie cie to 100 zł... ja zakowalem do pompy wspomagania i za prawie metr zaplacilem ok 70 zł.
Lancia Thema III 2.5td 09.92r
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Dedra - Przewód klimy
Nie do wiary ale ten sam problem u mnie rozwiązała koszalińska[UWAGA] Agroma.Dobiorą ,wprasują każdy wąż,4 dychy chyba kosztowało.Popytaj u siebie.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Dedra - Przewód klimy
dzięki za wskazówki. Mechanik powiedział, że to zrobi, więc na razie zdaję się na niego. A jeśłi zawiedzie, czego jeszcz enigdy nie zrobił, to wykorzystam rady.
Lancia Dedra LX 2.0 16 V, (Fiat Croma 2.0 T.ie - sprzedam - częci - jeszcze jest ich trochę)
Dedra - Przewód klimy
metalowych rurek praktycznie nie da sie pospawac... popierwze jak jest nieszczelnosc to w tym miejscu jest rurka bardzo cieniutka i spaw przepali... chyba ze jakims innym sposobem.Aluminium sie spawa proszkiem naprzyklad...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Lancia Thema III 2.5td 09.92r