Nom"Duch-Dziadka" pisze:Co tu duzo mowic: LALECZKA![]()
Swoja droga straszny babiarz z Ciebie: ta Nyska, ta Lybra, ta Brava tez Twoja???![]()
Rocznik 1986...a przebieg to musze sprawdzić bo nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się że budzik to ze 2 razy chyba już przekręcony..."aro" pisze:Który to rocznik? Jaki ma przebieg?
z hasłem na ustach "mocy przybywaj" podczas manewru wyprzedzania Autosana?"misiekk" pisze:Oglądając foty łza się w oku kręci, bo wspomnienia się nasuwają jak to za kierą się siedziało i dzielnie pomykało
Raczej z hasłem: "Tylko się nie zepsuj""grzole" pisze:z hasłem na ustach "mocy przybywaj" podczas manewru wyprzedzania Autosana?"misiekk" pisze:Oglądając foty łza się w oku kręci, bo wspomnienia się nasuwają jak to za kierą się siedziało i dzielnie pomykało![]()
Hehe, a moze lepiej irracjonalne, nie po polsku, ale zgodnie z owczesnymi odnosnymi przepisami "Uzytek wlasny"?"zoom" pisze:
Jeszcze brakuje hawajskich firanekI trzeba odnowić tabliczki "turystyczny" albo "wycieczka szkolna" . Ale za polerowanie felg to ja juz sie nie wezmę
pozdr.
Tak dokładnie - to skrót od towarowo - osobowa. Niedługo zapodam zdjęcia ze środka, Ci co nie pamiętają będą mogli sobie odświeżyć pamięć"Nat" pisze:Hehe, a moze lepiej irracjonalne, nie po polsku, ale zgodnie z owczesnymi odnosnymi przepisami "Uzytek wlasny"?"zoom" pisze:
Jeszcze brakuje hawajskich firanekI trzeba odnowić tabliczki "turystyczny" albo "wycieczka szkolna" . Ale za polerowanie felg to ja juz sie nie wezmę
pozdr.
Co oznasza skrot Towos? Towarowo-osobowa?