Ja tez uwazam ze warto przeplacic jesli jest lalka.
Ja niestety zaoszczedzilem a teraz juz i tak mam to odrobione z gorka jeszcze i w sumie nic w tym wielkiego tylko tyle nerwow stracone niepotrzebnie.
Powiem wam nawet ze myslalem juz o zmianie na mlodsze auto i tak patrzylem co by wybrac...na moje marzenie nie mam tyle kasy ale chetnie przesiadlbym sie na Kappe kombi z rocznika 2000-2001.
To sa naprawde fajne autka, moze nie prowadza w rankingach tanich czesci, ale do dzisiaj przyciagaja wzrok.
Trudno powiedziec czy jest to zaskoczenie typu ale fajna bryka lub tez o kurcze ale szajs...ale i tak robi spore wrazenie.
Moi kumple na codzien jezdza mniej wyszukanymi furami ale zawsze jak patrza na moja Kappe to mowia ze to naprawde piekny samochod a do tego tak czysto utrzymany.
Kappy sa tanie cenowo ale klasa odpowiadaja BMW 5, Audi A6, Saab 9*5, Mercedes E. Pokazcie mi do ktorego z tych aut ceny czesci sa przystepne i na poziomie sredniego compaktu typu Golf IV, Astra II Xsara i wielu innych.
Panowie obudzcie sie w koncu jezdzimy na codzien limuzynami w pelnym tego slowa znaczeniu.
Ja tez sie wkurzam jak sie cos zepsuje, ale jak tu nie kochac tego wloskiego stylu???