Zagubione tablce rejestracyjne- informacja

Grupa Łódzkie

Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ

Awatar użytkownika
Ricardus
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: Ricardus » 18 sie 2008, 21:00

Podczas ostanich super opadów zgubiłem przednią tablicę rejestracyjną. Byłem dzisiaj na policji i mają tam wykaz zagubionych tablic - całkiem spora lista :)
Swojej tablicy nie odnalazłem ale dowiedziałem się że sporo tablic jest w Łódzkim Zakładzie Wodno Kanalizacyjnym ( podobno powyciągano je ze studzienek kanalizacyjnych)

Jeśli ktoś zgubił tablice to ma podpowiedź gdzie ich szukac.
Zdjęcia motoryzacyjne, oględziny samochodów, ubezpieczenia w PZU, pranie tapicerki.
https://www.facebook.com/riCARdus-Rysza ... 928513374/
Tel.669901601

Lenin
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Kontakt:

Post autor: Lenin » 19 sie 2008, 16:53

ja wczoraj znalazlem trzy kazda inna i oddalem na komisariat pózniej mosialem sie tlumaczyc poltorej godziny raczej nie warto na drugi raz podrzuce jak cos pod drzwi komisariatu tak zeby nie bylo zadnych moich sladow w razie wypadku i tyle jako wyrozumialy kierowca ktory nie chce nieszczescia innych kierowcow gdyz ktos moze wykozystac je do innych celow.

Awatar użytkownika
Ricardus
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: Ricardus » 19 sie 2008, 22:06

"LENIN" pisze:ja wczoraj znalazlem trzy kazda inna i oddalem na komisariat pózniej mosialem sie tlumaczyc poltorej godziny raczej nie warto na drugi raz podrzuce jak cos pod drzwi komisariatu tak zeby nie bylo zadnych moich sladow w razie wypadku i tyle jako wyrozumialy kierowca ktory nie chce nieszczescia innych kierowcow gdyz ktos moze wykozystac je do innych celow.

I bądź człowieku uczynny to przestepce z Ciebie zrobią ( co za kraj )

:(
Zdjęcia motoryzacyjne, oględziny samochodów, ubezpieczenia w PZU, pranie tapicerki.
https://www.facebook.com/riCARdus-Rysza ... 928513374/
Tel.669901601

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Łódzkie :::”