no akurat w tym tygodniu nie gralem tam, nie zdazylem dojechac na meczyk :/ moze kiedy indziej na siebie trafimy ;]"pew" pisze:dziś środa - koło 19 - nie stwierdzono - koło 20 - nie stwierdzono"Bandito" pisze:to ja mam widac takiego "farta"... jakbys sie w srody poznymi popoludniami przechadzal, to kolo szkoly zawitajczarna delta II
Lancia widziana na trasie
- Krzys
- Forumowicz/ka
- Imię: Krzysztof
Dzisiaj koło 13 Dzieci Warszawy, WT... podobna do "Tonego". Kobieta za kierownicą zapomniała chyba świateł włączyć, no i do tego rozmowa przez telefon na środku krzyżówki, cały ruch spowolniła.
Lancia Lybra Intensa 1,9 JTD + virus Ramzesa
- Arkadiusz
- Dopiero zaczyna na naszym forum
A ja dzisiaj w Sosnowcu na Ostrogórskiej mijałem się z błękitną Lyberką combi. Przyznam, że pierwszy raz taki kolorek Lybry widziałem! Wyglądała bardzo bardzo... ale rejestracji nie zdążyłęm zobaczyć.
A wczoraj tj 21 sierpnia granatowa Kappa stała sobia na parkingu na Warszawskiej też w Sosnowcu na sosnowieckich blachach... ale bez naszych podkładek...
A wczoraj tj 21 sierpnia granatowa Kappa stała sobia na parkingu na Warszawskiej też w Sosnowcu na sosnowieckich blachach... ale bez naszych podkładek...
Lancia Lybra 1,9 jtd SW 2000 r.
Przy Bitwy Warszawskiej widziałem zakamuflowanego forumowicza w żółtym Punto II kierował a właściwie strasznie nad czymś myślał
Tak Deltii o tobie mowa 

ehehehe a jak to się objawiało? czoło zmarszczone, męka na twarzy?"nietoperz" pisze:kierował a właściwie strasznie nad czymś myślał![]()

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
- oswald
- Klubowicz
- Imię: Tomek
minispocik w Tomaszowie...
W środę 20.08.08 wjeżdżając na rondo w T.M. zobaczyłem
przed sobą fajną zieloną Kappę... nie mogąc się powstrzymać pojechałem za nią
, jak się po chwili okazało, to forumowicz zocha_bass, a lancia to 2.4 td. pozdro. dla Łukasza

były: 126p BIS '90, thema 2.0 16V VIS 155KM '94, seicento 900 39KM '00, kappa coupe 4.16 2000 turbo 205KM '98 nr 2013, kappa SW 2.4 20V 175KM '00.
są: punto 2FL 1.3 multijet 70KM '05, phedra platino 2.0 multijet chip:158KM '08
są: punto 2FL 1.3 multijet 70KM '05, phedra platino 2.0 multijet chip:158KM '08
No, no, dwie klubowe kappy w Tomaszowie 

homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie

Wczoraj w Środzie Wlkp koło Orlenu błękitna Kappa coupe 3.0 w automacie na numerach PN..... Kalendarzyk zostawiony 

Lancia Kappa 2.4 JTD - była 
Lancia Lybra 1.8 SW - była

Lancia Lybra 1.8 SW - była
-
Pozdrawiam kierowce srebrnej Zetki widzianej w Łodzi w okolicach TESCO Widzew około 16:00
-
a ja widziałem śliczną kapę zielona KR..... we Władysławowie na początku sierpnia no i dwie Libry srebrne , ale tak kapa była śliczna 

Lancia Lybra 2.4Jtd blue odyssea -emblema
Pozdrowionka dla:
- Liberki SW srebrnej - okoloice Łoziny
- Themci - okolice Głuchowa
- Themci - okolice Trzebnicy
- Liberki SW srebrnej - okoloice Łoziny
- Themci - okolice Głuchowa
- Themci - okolice Trzebnicy
Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
W sobotę 23 sierpnia ok godz. 13.00 widziałem piękną Prismę w centrum Raciborza! Niestety nie udało mi się gościa dogonić, byłem pieszo. Rejestracja SWD czyli Wodzisław. Tutaj prośba do Aro i innych ludzi z regionu o uwagę na ten samochód. Muszę właściciela mieć w naszych szeregach. Samochód cud. Wydaje mi się, że to ten który był kiedyś na Allegro i został sprzedany, może się w końcu odnalazł? Archiwum aukcji w formacie *.mht tutaj. Dokładnie ten kolor, te felgi, ten stan! A zdjęcie udało mi się zrobić na maksymalnym zoomie komórki więc jakość brak słów... 
http://www.studiobit.pl/~romlen/q/prisma.jpg[/img]

http://www.studiobit.pl/~romlen/q/prisma.jpg[/img]
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
Mogłeś kobicie buchnąć rower i wio ..."romlen" pisze:Niestety nie udało mi się gościa dogonić, byłem pieszo.

Pozdrawiam D1

-
- Klubowicz
Pozdrowienia dla pachnącej nowością białej Delty na blaszkach SB na moim osiedlu na poziomce(parkingu wielopoziomowym)Kalendarzyk za szybą drzwi kierowcy oczywiście jest:)
hI! Granatowa Lybra KR.....sedan ul Zagnanska i pózniej Witosa ,jakaś miła pani niestety ...się śpieszyła
pozdrowionka

pozdrowionka
była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm