Zacznę od siebie. Janów Lubelski. Zalew, pełno ośrodków o różnym standardzie. Od domków drewnianych do hoteli o wysokim standardzie. Konkretne oferty podam jak znajdę chwilę czasu (może już jutro).
Moderator: wujekp
Janów Lubelski - turystyka"Taz" pisze:Zacznę od siebie. Janów Lubelski. Zalew, pełno ośrodków o różnym standardzie. Od domków drewnianych do hoteli o wysokim standardzie. Konkretne oferty podam jak znajdę chwilę czasu (może już jutro).
"arkashka" pisze:To kiedy?"przemas81" pisze:to ja też dożuce swoje pare groszy miejsce wg mnie całkiem zajefajne ceny tyllko niewiele większe niż w Sielpi a komfort na dużo większym poziomie![]()
wiem że na ogólnopolski sie napewno nie nada z racji lokalizacji-Polska północna- ale na trzydnniowy regionalny chyba jak najbardziej![]()
co sądzicie o tym
"arkashka" pisze:Rezerwujcie termin, coby ludziska urlopy pobrali zawczasu.
Powinno być tanio i atrakcyjnie. Odległość to chyba nie problem."strang" pisze:Powód - 90% aut na zlotach to klubowicze własnie z tych regionów.
"dudekken" pisze:No to chyba się zmobilizuję i nakręcę coś powiedzmy wstępnie na czerwiec.
Powiedzcie mi jeszcze czy wolelibyście wspomniane przeze mnie miejsce wraz z jego atrakcjami, czy nocleg w hotelu a atrakcje we własnym zakresie?
Nie wiem czy była ta propozycja(centrum):"arkashka" pisze:Ja bym widział domki i miejsce na wielkie ognisko, las, wodęZlot może trwać tydzień w takich warunkach.
"pawcio1" pisze:Może można rozważyć tę propozycje?
http://www.wawrzkowizna.com.pl/
Czy koledzy, w razie wyboru Waszej propozycji gotowi jesteście być głównym organizatorem zlotu? Bo to w sumie też ważne, kto ma zlot zrobić..."Bandit" pisze: Nie wiem czy była ta propozycja(centrum):
Ośrodek "BORKI" nad zalewem sulejowskim
Są domki, przy nich camping pod namioty, są pokoje hotelowe, wielki parking, miejsce na duże ognisko, las i zalew oczywiście.