Ratajczyk
Moderator: MiroMiglia
Ratajczyk
Witam wszystkich!
Czy ktoś zna może ten serwis na Krzykach koło Harleya. Mają włoskie wszystko (obok jest też Bravo ale Ratajczyk jakieś lepsze wrażenie na mnie zrobił). Godni polecenia aby moją Deltę oddać do doprowadzenia do porządku? Z góry dzięki za pomoc
Czy ktoś zna może ten serwis na Krzykach koło Harleya. Mają włoskie wszystko (obok jest też Bravo ale Ratajczyk jakieś lepsze wrażenie na mnie zrobił). Godni polecenia aby moją Deltę oddać do doprowadzenia do porządku? Z góry dzięki za pomoc
Już za 2 latka Robert będzie Mistrzem Światka
- maciej_ignys
- Klubowicz
Ratajczyk
Aleś wystrzelił Kolego
Najpierw się witamy
Później uzupełniamy miejscowosć w profilu (to obowiązek na tym Forum)
A później pytanko w odpowiednim dziale.
Uff, ale rozumiem, że jak Krzyki to chodzi o Wrocek ?

Najpierw się witamy
Później uzupełniamy miejscowosć w profilu (to obowiązek na tym Forum)
A później pytanko w odpowiednim dziale.
Uff, ale rozumiem, że jak Krzyki to chodzi o Wrocek ?
Ratajczyk
to wrażenie masz złe kolego, bo Bravo Serwis jest zdecydowanie lepsze
i tak jak pisał Maciej - wejście masz nienajlepsze
i tak jak pisał Maciej - wejście masz nienajlepsze
była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
Ratajczyk
Bardzo przepraszam za taki nietakt
Fora internetowe to nie jest moja specjalność. Postaram się to "odrobić" w przyszłości. Miasto to oczywiście Wrocław. Chodzi o to aby podjechać do sprawdzonego zakładu zmienić rozrząd i przy okazji "odnowic" części ekploatacyjne a z tego co czytałem słabo o takie miejsce we Wro. Jeszcze raz przepraszam - już mi wstyd...

Już za 2 latka Robert będzie Mistrzem Światka
Ratajczyk
Przywitaj się w dziale powitania"Jarosz" pisze:Bardzo przepraszam za taki nietaktFora internetowe to nie jest moja specjalność. Postaram się to "odrobić" w przyszłości. Miasto to oczywiście Wrocław.

Przesada, są sprawdzone"Jarosz" pisze:Chodzi o to aby podjechać do sprawdzonego zakładu zmienić rozrząd i przy okazji "odnowic" części ekploatacyjne a z tego co czytałem słabo o takie miejsce we Wro.

Czy nick ma coś wspólnego z nazwiskiem?

Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

Kontakt: 783 390 662

- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
Ratajczyk
Ja jeżdżę z moją Lybrą do firmy IRBIS - jak do tej pory jestem zadowolony i z czystym sumieniem mogę ich polecić."Jarosz" pisze:2. Podaj proszę co proponujesz ponieważ w środę muszę autko odstawić
Pozdrawiam
Sebastian
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt: