Lubelskie spot
Moderator: wujekp
Lubelskie spot
Z okazji zbliżającej się jesieni proponuję spotkanie 28.09 lub 12.10 np. w Zamościu. Co Wy na to i czy są chętni?
Artystyczna Fotografia Profesjonalna 0606 65 32 66. ZaPrAsZaM!i!
Lubelskie spot
Jak już pisałem wcześniej 28.09 będe w Tomaszowie Lubelskim a tam do Zamościa to rzut beretem 

Lubelskie spot
Ludziska ODZYWAĆ się!!
Jutro będę wiedział czy 28.09.08 będziecie (będziemy) mogli się spotkać na rynku na Starówce w Zamościu ew. jakby to nie wypaliło proponuje duży parking przed Starówką przy parku.
Ustalcie godzinę spotkania bo ja jako przyjezdny się dostosuje.
Jutro będę wiedział czy 28.09.08 będziecie (będziemy) mogli się spotkać na rynku na Starówce w Zamościu ew. jakby to nie wypaliło proponuje duży parking przed Starówką przy parku.
Ustalcie godzinę spotkania bo ja jako przyjezdny się dostosuje.
- kapselek
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Lubelskie spot
ja się tez pisze tylko gdzie sie spotkamy i o której mi by pasowało ok 13 jutro w Zamościu jest tez impreza na rynku także przy okazji można by było zajrzeć
LANCIA LYBRA 1,9 JTD tel. 691460430
Lubelskie spot
Ja planuje być w Zamościu ok 9:00 i podziwiając miasto będe czekał na namiary gdzie się pojawić -tel. 665311201.
Ew. jeżeli się zniecierpliwie to odezwe się do Ciebe kapselek
Ew. jeżeli się zniecierpliwie to odezwe się do Ciebe kapselek

- kapselek
Lubelskie spot
ok nie ma sprawa tylko z e ja jutro pracuje i dlatego napisałem że ok 13 będę wolny
- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Lubelskie spot
w ponieedziałek musze dziecko do DSK połozyć na tydzień - kontrolnie tylko, dlatego tez przygotowania i tp. nie wypali mój przyjazd w niedzielę
jasny gwint, wszysko cos oststnio pod górę

pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
była:
Lubelskie spot
"Artur G." pisze:w ponieedziałek musze dziecko do DSK połozyć na tydzień - kontrolnie tylko, dlatego tez przygotowania i tp. nie wypali mój przyjazd w niedzielę![]()
Dużo zdrówka dla dziecka i 12.10.2008 nadal aktualny

Artystyczna Fotografia Profesjonalna 0606 65 32 66. ZaPrAsZaM!i!
Lubelskie spot
Mimo wszystko spocik skromnie - ale wypalił!
W poniedziałek ok 13:45 na parking przy starówce w Zamościu zajechała srebrna Lybra kapselka
Ustawiła się przy mojej Delcie i po chwili już podziwialiśmy nasze włoszki
Po krótkiej rozmowie na temat pochodzenia, wyglądu i frajdy z posiadania Lucynek, poszliśmy na kawę na starówkę, gdzie akurat odbywał się koncert na rzecz ochrony "mięśnia sercowego"
kapselek wraz z żoną(serdeczne pozdroofki dla Was) wykazali się sporą wiedzą nt. swojego miasta i chociaż nie pierwszy raz byłem w Zamościu to dowiedziałem się wielu ciekawych informacji o których nie miałem pojęcia. Nasz spocik zakończył się efektownymi strzałami z armat (efekt niesamowity) miejscowego Bractwa Rycerskiego(jak dla mnie kolesie byli max-pozytywnie zakręceni
) i przejazdem koło -stadionu Hetmana, "Arsenału", ZOO i Rotundy. Po tym wszystkim kapselek i Jego żona odpilotowali nas (mnie i narzeczoną
) do granic miasta....
Jak dla mnie spocik udany- mimo tego, że nie było nas wielu to i tak świetnie się bawiliśmy.....
W poniedziałek ok 13:45 na parking przy starówce w Zamościu zajechała srebrna Lybra kapselka

Po krótkiej rozmowie na temat pochodzenia, wyglądu i frajdy z posiadania Lucynek, poszliśmy na kawę na starówkę, gdzie akurat odbywał się koncert na rzecz ochrony "mięśnia sercowego"

kapselek wraz z żoną(serdeczne pozdroofki dla Was) wykazali się sporą wiedzą nt. swojego miasta i chociaż nie pierwszy raz byłem w Zamościu to dowiedziałem się wielu ciekawych informacji o których nie miałem pojęcia. Nasz spocik zakończył się efektownymi strzałami z armat (efekt niesamowity) miejscowego Bractwa Rycerskiego(jak dla mnie kolesie byli max-pozytywnie zakręceni

Jak dla mnie spocik udany- mimo tego, że nie było nas wielu to i tak świetnie się bawiliśmy.....
- kapselek
Lubelskie spot
Dzięki Chasqui za pozdrowionka dla Was również z naszej strony
i mała poprawka nie w poniedziałek tylko w niedzielę
szkoda że nie było nas więcej ale możne następnym razem spotkamy się w większym gronie 

- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Lubelskie spot
12 tuż, tuż a tu cisza. Artur jak córcia się czuje? proponuję spotkanie w Lublinie ponieważ jestem jeszcze nie zmotoryzowany i przyjadę autobusem
- kapselek
Lubelskie spot
Dokładnie 12 już blisko a nikt się nie odzywa w niedzielę w Zamościu na Rynku będzie znowu impreza jakiś "moto piknik" coś w tym stylu także można by było zorganizować spocik i przy okazji zaliczyć imprezkę. Wszystko ma się zacząć od 10:00 do 14:00 moto piknik
- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Lubelskie spot

na dzień dzisejszy po ingerencji ostatniego gazolika zaczął sie przełączać - ciekawe jak długo.
Wracając do spotu raczej nie dam rady ale jakby co będę śledził forum i decyzja zapadnie w ostatniej chwili.
pozdrawiam, Artur
była:
była:
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Lubelskie spot
Artur czy ty masz staga instalkę? Nie puszcza prądu na cewki gazowe?