Jeśli Lancia zrobi jakieś auto odpowiedniej (wyższej od A4/Lybry)) klasy w kombi z silnikiem 3,0 JTD to kupię, jeśli nie to następnym moim autem będzie Audi A6 Avant 3,0 TDI quatrro

(Ewentualnie Volvo XC70

No proszę - nasze upodobania baaardzoo się zgrywają..."BJK" pisze: (Ewentualnie Volvo XC70 ;) )
Gratuluję pięknej lyberki i czekam z niecierpliwością na artykuł o Kappie"Lanciakrak" pisze:autko ze zdjec w tym artykule nalezy do mojej zony![]()
zapowiada sie dluzsza znajomosc z motorem gdyz wydzwaniaja za mna i chca przyjechac i sfotografowac moja kappe coupe 2.0t. no i bedzie pewnie za okolo miesiac-dwa artykuł...
pozdrawiam
I jak, był ten artykuł o Kappiszonie?Lanciakrak pisze:autko ze zdjec w tym artykule nalezy do mojej zony![]()
zapowiada sie dluzsza znajomosc z motorem gdyz wydzwaniaja za mna i chca przyjechac i sfotografowac moja kappe coupe 2.0t. no i bedzie pewnie za okolo miesiac-dwa artykuł...
pozdrawiam
Leci mailik do Ciebie;)Wojtas_BB pisze:2 część tego skanu nie chce mi się załadować ... jakby ktos miał na twardzielu to proszę o wysłanie na @ >wgorywoda@gmail.com
dzięki wielkiestabraf pisze: Leci mailik do Ciebie;)