Morsko
Moderator: wujekp
Morsko
Jaki jest aktualny rozkład jazdy? Może udałoby nam się wyrwać na jeden dzień i spotkać się. Jeśli dobrze rozumiem to w sobotę w ciągu dnia następuje okupacja pola golfowego i musielibyśmy przyjechać do Paczółtowic? Czy to aktualne? Do której przewidziany jest pobyt w Paczółtowicach?
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

- CarvMachine
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Morsko
Pytanie mam male bo nie sledze calego tematu, czy jest jakis oficjalny plan zlotu lub moze chociaz jakis zarys "organizacji" zlotowej. Tez zamierzam wpasc na chwile lub na caly zolot i nie wiem jak rozegrac ta sytuacje.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Morsko
dzięki watażce narobiło się apetytu jednakże nie zasze można
bawta się dobrze i czekamy na relacje

bawta się dobrze i czekamy na relacje

Lancia Phedra 2.0 desel...Auto na codzien mojej zonki
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Morsko
Najprawdopodobniej mnie nie będzie. Kilka powodów wam przedstawię, może uznacie któryś za ten główny:
- auto czeka w kolejce do mechanika, mam do wymiany poduszki pod amorki
- jestem świeżo co po antybiotykach i nie do końca zdrowy jeszcze
- żona nie może załatwić wolnego na weekend
- jeśli bym jechał to z Romkiem D1 i to na jeden dzień (sobota) oraz zabrał córę ze sobą bo sama w domu to kiepski pomysł
- pogoda? teraz pada na okrągło
W czwartek podejmę ostateczną decyzję.
- auto czeka w kolejce do mechanika, mam do wymiany poduszki pod amorki
- jestem świeżo co po antybiotykach i nie do końca zdrowy jeszcze
- żona nie może załatwić wolnego na weekend
- jeśli bym jechał to z Romkiem D1 i to na jeden dzień (sobota) oraz zabrał córę ze sobą bo sama w domu to kiepski pomysł

- pogoda? teraz pada na okrągło

W czwartek podejmę ostateczną decyzję.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
Morsko
Nawet widzę coś znajomego"arkashka" pisze:Niniejszym melduję osiągnięcie pierwszego stopnia gotowości zlotowej (prawda, że ładny widok?):

homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie

Morsko
Widoczek"arkashka" pisze:Niniejszym melduję osiągnięcie pierwszego stopnia gotowości zlotowej (prawda, że ładny widok?):

Ciekaw jestem jaki jest drugi stopień gotowości ??????????????????
Morsko
To proste: drugi stopień ma miejsce w czasie drogi, kiedy lodówka widoczna na zdjęciu chłodzi zapasy przewidziane na pierwszy dzień zlotu."kappa96" pisze:Ciekaw jestem jaki jest drugi stopień gotowości ??????????????????
Najważniejszy jest jednak stopień trzeci: wygodne miejsce, otoczone miłym towarzystwem i czyste szkło czekające, aby je napełnić

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Morsko
Ani mnie nie załamuj... Moja pracuje, ja w sobotę nie mam z kim się zamienić i muszę meldować się w pracy, zabieram do pracy córę bo nie ma jak jej w domu samej zostawić, jak skończę o 14tej to na 3 godziny samemu jechać kiepski pomysł... Źle się jakoś te rzeczy poukładały i coraz mniejsze szanse na moje uczestnictwo..."Chasqui" pisze:Romlen -prezesie nasz drogi ptaszki ćwierkały, że w weekend ma być nawet sprzyjająca pogoda, tak więc chociażby na jeden dzieńjeżeli cały weekend odpada.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange