Skoro termin mamy już ustalony

1. Zostajemy w Fort Wola. Na plus można zaliczyć duży i cichy parking, minusy to brak różnych atrakcji i koniec zabawy o 20.
2. Galeria Mokotów - najwyższy poziom. Można zaparkować "na dachu" i porobić fajne zdjęcia, duży kompleks rozrywkowy. Dlaczego mielibyśmy nie zagrać w kręgle, gry TV czy nie zjeść pizzy na spocie? Minusem jest to, że być może nie zaparkujemy wszyscy obok siebie, chociaż w niedzielę wieczorem nie powinno być tłumów.
3. Blue City. Osobiście nie znam, ale spoty już się tam odbywały, zapewne nie bez powodu.
4. Inne propozycje? Rzadziej się spotykać, ale konkretniej?
Ograniczyłem się do centrów handlowych ze względu na szeroko pojętą dostępność i brak przymusu konsumpcji/kupowania w czasie spotu, co miało by miejsce, gdybyśmy postanowili np. spotkać się w restauracji.
Co o tym myślicie? Macie inne propozycje? Knajpa/pub/pizzeria? Plener za miastem z fastfoodową bazą gastronomiczną?
Za kilka dni chciałbym zrobić ankietę, chyba, że wszyscy jednomyślnie opowiedzą się za jedną z propozycji, które padły lub padną.
Lista uczestników:
1. tony
2. Weeb
3. skyblu
4. pew
5. Cossi86
6. Nat
7. Marcin
8. adamc
9. raczek_pl
10. Przemic
11. nietoperz
12. Krzys
13. payron
14. khothan
15. floyd
16. Króciak
17. Roach
18. izabelińczyk
19. solarzmr
20. Ubiq
21. BladeRunner, qbas + inni Alfisti
22. arkashka
23. m4riusz123
24. Sixt
25. Kielson
Kogo pominąłem lub niepotrzebnie wpisałem - proszę o kontakt.
Zabierajcie żony, dziewczyny, kochanki i dzieci - jest "Fikoland" dla najmłodszych, moja małżonka na pewno chętnie oprowadzi obecne Panie po galerii