Nic dodać, nic ująć, samo życie....................................."arkashka" pisze:wygodne miejsce, otoczone miłym towarzystwem i czyste szkło czekające, aby je napełnić
Tak będzie w Morsku......................................

Moderator: wujekp
Nic dodać, nic ująć, samo życie....................................."arkashka" pisze:wygodne miejsce, otoczone miłym towarzystwem i czyste szkło czekające, aby je napełnić
Nie znam wielkości domków, chrapię, a moje najmłodsze dziecko często drze się wniebogłosy. Jeśli jesteś w stanie to znieść - zapraszam. Nie wiem tylko jak z łóżkami sprawa wygląda, może weź materac na wszelki wypadek?"prezesjm" pisze:Ma ktoś może luźne 1 miejsce w domku , może być w kącie na podłodzeNie planowałem ale może choć z piątku na sobotę postaram się zawitać.
Na górze znajdują się dwa pokoje z dwoma łóżkami w każdym. Na dole w "salonie""arkashka" pisze:Nie znam wielkości domków, chrapię, a moje najmłodsze dziecko często drze się wniebogłosy. Jeśli jesteś w stanie to znieść - zapraszam. Nie wiem tylko jak z łóżkami sprawa wygląda, może weź materac na wszelki wypadek?"prezesjm" pisze:Ma ktoś może luźne 1 miejsce w domku , może być w kącie na podłodzeNie planowałem ale może choć z piątku na sobotę postaram się zawitać.