Dokumentacje fotograficzną zapoda Chasqui jak wróci-warto obejrzeć, gdyć LKP zaznaczył trwale obecność na Jurze.

Moderator: wujekp
Kto wie? W Rybniku jeszcze nie byliśmy. Na wiosnę pomyślimy. Jeśli macie konkretne plany to proszę o PW a teraz to mogę zaproponować np zalew koło ER, Aeroklub (ale tam wymagana jest zgoda na wjazd a jak rozmawiałem z prezesem to koszty i wymagania mnie zniechęciły), okolice Rynku czy Plaza."Chasqui" pisze:A oto skromne story: (...)
A może akurat Rybnik będzie celem
...jak ja Wam zazdroszczę !"marmal" pisze:Kochani jesteście dzielni i chwała Wam za toZamiast mnie łajać winniście się przesiąść w moje położenie dzisiaj - Staszek wie jakie
![]()
Piękne zdjęcia i słuszne hasło![]()
Pozdrawiam serdecznie Basię, Małego Piotra, Bogusia Chrapliwego i Staszka Niespożytego
Pozostaje Nam tylko przyłączyć się do Twoich słów Marianie i powiedzieć że bardzo, bardzo za Wami tęsknimy......................"marmal" pisze:Kochani jesteście dzielni i chwała Wam za toZamiast mnie łajać winniście się przesiąść w moje położenie dzisiaj - Staszek wie jakie
![]()
Piękne zdjęcia i słuszne hasło![]()
Pozdrawiam serdecznie Basię, Małego Piotra, Bogusia Chrapliwego i Staszka Niespożytego
Nie zazdrośćmy. Bierzmy przykład i działajmy."marco" pisze:...jak ja Wam zazdroszczę !
Marku! przecież nie posądzasz nas za to że jesteśmy skłonni do zazdrości"arkashka" pisze:Nie zazdrośćmy. Bierzmy przykład i działajmy."marco" pisze:...jak ja Wam zazdroszczę !
Spotu w klimacie mini-Morsko gratuluję.
Staszku ten "postrzał" wynikł naprawdę z pracowitej nocy - niektórzy muszą na okrągło pracować"strang" pisze:Dziś mini spociku był ciąg dalszy. W drodze powrotnej z Zakopca odwiedził mnie Kondzio z Martą. Fotka wieczorem.
Co do Mariana, to chyba uczestniczył w napadzie na bank, albo zazdrosny mąż go dorwał-pisze że postrzelony.
Mówisz ze Gosia zadowolona."marmal" pisze:
Staszku ten "postrzał" wynikł naprawdę z pracowitej nocy - niektórzy muszą na okrągło pracować![]()