no i gra gitara wiem że w niedziele skansen jest otwarty od 10.00 do 19.00 więc czasu mnóstwo a i miejsce fajowe zaraz biore się za wklejanie fotek"Tomzik" pisze:Chopie, z nieba żeś spadł, bo i tak się tam wybierałem kiedyś![]()

no i gra gitara wiem że w niedziele skansen jest otwarty od 10.00 do 19.00 więc czasu mnóstwo a i miejsce fajowe zaraz biore się za wklejanie fotek"Tomzik" pisze:Chopie, z nieba żeś spadł, bo i tak się tam wybierałem kiedyś![]()
"przemas81" pisze:no i gra gitara wiem że w niedziele skansen jest otwarty od 10.00 do 19.00 więc czasu mnóstwo a i miejsce fajowe zaraz biore się za wklejanie fotek"Tomzik" pisze:Chopie, z nieba żeś spadł, bo i tak się tam wybierałem kiedyś![]()
znaczy się którego????"Tomzik" pisze:Hehe, i tak miło mi będzie spotkać Panów po raz drugiNo, jednego Pana po raz pierwszy
No to teraz się wyjaśniło dlaczego kobiety w Kołobrzegu dziwnie uśmiechnięte chadzają"Watazka" pisze:O tak ,kobiety gwałcę bez zahamowań.
"strang" pisze:No to teraz się wyjaśniło dlaczego kobiety w Kołobrzegu dziwnie uśmiechnięte chadzają"Watazka" pisze:O tak ,kobiety gwałcę bez zahamowań.
znak zapytania przy mojej osobie zbędny, melduje się z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością"przemas81" pisze:oto pewniacy:
-Kappa96
-Tomzik
-Watażka
-Bolek?
-Prometeo?
i moja skromna osoba![]()
"bolek" pisze:znak zapytania przy mojej osobie zbędny, melduje się z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością"przemas81" pisze:oto pewniacy:
-Kappa96
-Tomzik
-Watażka
-Bolek?
-Prometeo?
i moja skromna osoba![]()
na początku przyszłego roku machniom spota na południe od bydgosszczywięc będziesz miał o połowe bliżej - wtedy robotą sie nie wykręcisz"misiekk" pisze:Choć termin pasuje, ale w jedną stronę ok 330km![]()
A w poniedziałek do roboty.. Ale Wam koledzy życzę miłego spotkania