no i od razu mam problem.
Załozylem gaz i w trakcie jazdy na LPG, włącza się check - "avaria controllo impianto motore", czyli awaria kontrolera silnika

Pozdrawiam wszystkich.
Sanchez
Jednak bym ich cisnal - to ich problem, elektronika nie powinna nic meldowac. Zapytaj Juranda, on montowal kilka instalacji, moze jakas bezwtrykowa rowniez, to moze jego fachowcy pomoga."Sanchez" pisze: Instalacja normalna z kompem, nie na wtrysku.
Ehh.., wole włoski bardziej mi pasuje do tego autkaBTW: przelacz sobie jezyk na jakis bardziej europejski
Pod waruniem, ze cokolwiek z teo zrozumiesz"Sanchez" pisze: Ehh.., wole włoski bardziej mi pasuje do tego autka.
Radze sobie, a w razie czego pomocą służy pasażerka"tomek" pisze: Pod waruniem, ze cokolwiek z teo zrozumiesz![]()
jSanchez jak we wlasnym zakresie zmienic jezyk informacji komputera,czy jest to mozliwe czy tylko serwis"Sanchez" pisze:Ehh.., wole włoski bardziej mi pasuje do tego autka :D .BTW: przelacz sobie jezyk na jakis bardziej europejski ;)
Racja nie ma co im odpuszczać, denerwujące są te komunikaty. Akurat w week wyjezdzam, dobije do tych 1500 km i wale do nich jak w dym (a raczej gaz). A patent z tymi dwoma emulatorami dobry, rzeczywiście powinno pomóc. Dzięki za pomoc.I nie daj się zbyć że się nie da. Mnie też tak mówili. W końcu założyli 2 emulatory. Dla jasności mam II generację (parownik i komputer)
Bo masz maly zbiornik"KJ" pisze:(pomijając oczywiście radosny uśmiech w czasie tankowania do pełna za 80 pln)
Tu mnie masz..."tomek" pisze:Bo masz maly zbiornik"KJ" pisze:(pomijając oczywiście radosny uśmiech w czasie tankowania do pełna za 80 pln)