Serwisy Lanci we Wrocławiu?

Polecane i odradzane serwisy i sklepy, polecane części zamienne i regeneracje miejsca w których można je kupić bądź zregenerować, rabaty oraz ulgi dla klubowiczów
Angela
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Angela » 17 lut 2006, 21:37

Czy możecie polecić mi sprawdzony i rzetelny warsztat Lanci albo super szpenia we Wrocławiu, który uczciwie powie mi co moze dolegać samochodzikowi?
Thema 2.0 16v 94r

Trusq
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: Trusq » 17 lut 2006, 22:10

we Wrocalwiu?chyba jestes z Warszawy:)
sprawwa wyglada tak,jezeli masz kase i nie masz co z nia zrobic to mozesz jechac na Karkonoska do servisu:)
jezeli chcesz troche zaoszczedzic to pojedz do jakiegos mniejszego warsztatu.ja bylem raz z moja Lancia w zakladzie na ul.Jezdzieckiej(boczna Karkonoskiej).zaklad ten znajduje sie na charakterustycznym dla tej ulicy zakrecie pod katem prostym.sa tam 2 warsztaty Fiat-Lancia jednak ja bylem w tym ktory graniczy z salonem Harley`ą...pracuja tam podobno fachowcy ktorzy byli zatrudnieni wczesniej na karkonoskiej w servvisie wiec mysle ze znaja sie na rzeczy.
Pozdro:)

Awatar użytkownika
bobby123
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Robert

Post autor: bobby123 » 17 lut 2006, 22:17

Fajnie by było jakbyś powiedziała co chcesz sprawdzić. Jakoś nie wierzę w fachowców od wszystkiego 8)
605-365-315 od świtu do zmierzchu :-)

Angela
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Angela » 20 lut 2006, 9:40

Dzięki za info :) Już po temacie, chciałam zrobić ogólny przegląd Lanci którą miałam na oku. Niesttety padlina, chyba nie był mi potrzebny żaden super szpenio żeby to ocenić :)
Thema 2.0 16v 94r

Awatar użytkownika
mario09
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: mario09 » 20 lut 2006, 9:44

"Angela" pisze:Dzięki za info :) Już po temacie, chciałam zrobić ogólny przegląd Lanci którą miałam na oku. Niesttety padlina, chyba nie był mi potrzebny żaden super szpenio żeby to ocenić :)
Czy bedziesz szukac kolejnej Lucynki?
Lancia Thema III 2.0 i.e.+gaz II gen. (zestaw Lovato LovU2)
Lancia Thema III 2.5 turbo ds LS

12fasola12

Post autor: 12fasola12 » 24 lis 2008, 21:06

Właśnie jestem po wizycie w serwisie ... Iveco, w firmie Uni-Truck. Wymieniałem tuleje stabilizatora. Zapłaciłem 65 za robociznę. Poprawienie masy (słabe ładowanie) i diagnostyka skrzyni biegów/sprzęgła - gratis. W sumie jestem zadowolony, łatwiej umówić termin i bliżej mam niż na Karkonoską do ASO.

Awatar użytkownika
kashmir
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Maciej

Post autor: kashmir » 24 lis 2008, 21:16

Podepnę się pod temat - region ten sam, a nawet mogą być bardzo szeroko rozumiane okolice Wrocławia (np. Legnica :) ).

Chodzi mi o kogoś, komu mógłbym powierzyć bez zbytniej obawy Gralkę na drobne sprawy serwisowe (głównie zawieszenie) i przeglądowe, a kto przy okazji nie puści mnie z torbami.

Będę wdzięczny za cynki.
Volvo 850 2.0 16V '94 i wersja cywilna T-34, czyli Łada Niva '95
Lancia Delta HF Integrale 16V '89 - niegdyś...
Alfa Romeo 147 - w planach

rain
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Piotrek

Post autor: rain » 24 lis 2008, 21:28

Ja ostanio byłem w serwisie Bravo, na patynickiej. Poza moja Lyberką stała jeszcze jedna, troche Alf i parę Fiatów. Sama usługa szybka (kasowanie komputera) i obsługa miła i wyszło taniej niż w cenniku ;)
Autka jakie mi się przewineły: Hyundai Lantra 1.6, Lancia Lybra 2.4 JTD, Alfa Romeo 156 2.4 m-Jet, Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark, Lancia Delta 1.8i.e., Lancia Thesis 2.4 JTD, Alfa Romeo 166 3.2, BMW E90 320d, Fiat Brava 80 16v, Fiat Brava 80 16v, Laguna III 2.0 16v, Fiat Stilo 1.9 JTD, Marea 155 20v

Obecnie mam: Lancia Lybra 2.4 jtd Emblema, Lancia Lybra 2.0 LS, Opel Meriva_A 1.4 EcoTec, Bravo HGT, Brava 100 16v

Awatar użytkownika
MarKapp
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: MarKapp » 25 lis 2008, 6:19

"kashmir" pisze:Podepnę się pod temat - region ten sam, a nawet mogą być bardzo szeroko rozumiane okolice Wrocławia (np. Legnica :) ).

Chodzi mi o kogoś, komu mógłbym powierzyć bez zbytniej obawy Gralkę na drobne sprawy serwisowe (głównie zawieszenie) i przeglądowe, a kto przy okazji nie puści mnie z torbami.

Będę wdzięczny za cynki.
Jeśli chodzi o zawieszenie, hamulce, ukł. kierowniczy to polecam Tomka Nowaka w Lubinie ul. Rzemieślnicza 6 - nie znam drugiego takiego fachowca...
Z Wołowa masz kawałek ale naprawdę warto.
pozdr.

Awatar użytkownika
kashmir
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Maciej

Post autor: kashmir » 25 lis 2008, 7:22

"MarKapp" pisze:
"kashmir" pisze:Podepnę się pod temat - region ten sam, a nawet mogą być bardzo szeroko rozumiane okolice Wrocławia (np. Legnica :) ).

Będę wdzięczny za cynki.
Jeśli chodzi o zawieszenie, hamulce, ukł. kierowniczy to polecam Tomka Nowaka w Lubinie ul. Rzemieślnicza 6 - nie znam drugiego takiego fachowca...
Z Wołowa masz kawałek ale naprawdę warto.
pozdr.
Lubin jak najbardziej jest w moim zasięgu. Dzięki wielkie, na pewno skorzystam.
Volvo 850 2.0 16V '94 i wersja cywilna T-34, czyli Łada Niva '95
Lancia Delta HF Integrale 16V '89 - niegdyś...
Alfa Romeo 147 - w planach

Sixt

Post autor: Sixt » 25 lis 2008, 10:52

Hmmm.... a może by tak podpowiedzieć innym co to za padlina żeby nie wpadli w nią ?

:?

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Serwisy, sklepy, zamienniki i regeneracje :::”