do serwisu LANCI polecam
Olsztyn
eh, o co tyle krzyku.
kwestia nabrania zaufania do jakiegoś warsztatu, jedno jest pewne że nie ma tanio i dobrze, a jednocześnie drogo niekoniecznie oznacza znakomicie, więc trzeba znaleźć jakiś złoty środek i kumaty warsztat Ja akurat korzystam z usług swoich i warsztatu w którym pracuję, nie chcę robić kryptoreklamy
i nie napiszę nic więcej
z doświadczenia powiem tyle, że Lancia bardzo rzadki samochód jest
:) (a w Olsztynie szczególnie) i nie znajdziesz raczej doświadczonych w obsłudze tej marki ludzi, ale z drugiej strony samochód to samochód w dużej mierze każdy taki sam (od strony mechanicznej oczywiście,bo nie podejmuje tematu posiadania przez samochód duszy itd
:D)

kwestia nabrania zaufania do jakiegoś warsztatu, jedno jest pewne że nie ma tanio i dobrze, a jednocześnie drogo niekoniecznie oznacza znakomicie, więc trzeba znaleźć jakiś złoty środek i kumaty warsztat Ja akurat korzystam z usług swoich i warsztatu w którym pracuję, nie chcę robić kryptoreklamy

z doświadczenia powiem tyle, że Lancia bardzo rzadki samochód jest

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
a LYBRA pod komputer
A w Olsztynie gdzie lybre podłączyć można pod komputer, aby błąd jeden skasować? Tak by nie aso, bo aso = 150zł / 2min roboty.
Szukam czegoś rozsądniejszego w Olsztynie.
Znajdę coś???
Szukam czegoś rozsądniejszego w Olsztynie.
Znajdę coś???
Lancia Lybra 1.9 jtd /81KW Berlina, 2001'
-
podziękowanie
dzięki kolego, będę próbował do nich dotrzeć.
-
pyt
a nie orientujesz się może ile tam sobie życzą za podłączenie pod komputer? Bo nigdzie nie mogę znaleźć ich strony, czy maila a zadzwonić puki co do nich nie mogę za bardzo.
Swoją drogą to dziwne, że tak mało serwisów samochodowych ma swoje strony, przecież to dziś już nie taki wydatek, znam firmę, która robi profesionalnie strony, to koszt max 100zł/miesiąc za utrzymanie całego serwisu z mailami...
Ale to tak na boku moje refleksje.
Pozdrawiam.
Swoją drogą to dziwne, że tak mało serwisów samochodowych ma swoje strony, przecież to dziś już nie taki wydatek, znam firmę, która robi profesionalnie strony, to koszt max 100zł/miesiąc za utrzymanie całego serwisu z mailami...
Ale to tak na boku moje refleksje.
Pozdrawiam.
-
a USB z allegro
A czy może ktoś wie, czy te kabelki USB do LYBRY z allegro to się sprawdzają? Wczoraj napisał mi gość, który sprzedaje te kabelki, że bez problemu wykasuje takim błędy komputera jeśli ten styk to OBD2, a Lybrę mam z 2001, to chyba mam nawet takie wejście. Ale kosztują te kabelki około 150zł, więc pytam, czy to wartuje coś?
-
do serwisu LANCI polecam
Witam, w Ostródzie jest taki serwis BERENT (www.berent.pl).
Z lybrą zrobią wszystko. Polecam (mi robili silnik (alternator, rozrząd) i zawieszenie. Wszystko na wyższym poziomie niż w serwisie autoryzowanym.
Z lybrą zrobią wszystko. Polecam (mi robili silnik (alternator, rozrząd) i zawieszenie. Wszystko na wyższym poziomie niż w serwisie autoryzowanym.