Pozdrawiam Was serdecznie - Marianczasami jeden wyjątek znaczy więcej niż cała zgraja rozszalałych facetów Wink
nic dodać nic ująć-baba z jajami Wink![]()
Moderator: MiroMiglia
Pozdrawiam Was serdecznie - Marianczasami jeden wyjątek znaczy więcej niż cała zgraja rozszalałych facetów Wink
nic dodać nic ująć-baba z jajami Wink![]()
Byłem, widziałem, sugerowanych przez Przemka klejnotów nie potwierdzam natomiast cała reszta jak najbardziej halo.Szpile odkryłem,to nam dopiero kopary pospadają pewnego dnia.Coś na jąkanie dla Konrada trzeba skombinowac"przemas81" pisze:"marmal" pisze:Sylwia, naprawdę cię podziwiam - jesteś niespożyta mimo problemów zdrowotnych które ci się zdarzyły w ostatnim czasie"KKMisfire" pisze:Czekam na dalsze zgłoszenia...miłoby było się pokazać, że dolnyśląsk potrafi się zebrać, czemu mamy być gorsi od innych województw?
Sylwia![]()
Ty nie musisz udowadniać, robiłaś już to wiele razyWszyscy dokładnie kojarzą Ciebie i twe zaangażowanie. Po prostu jesteś nieprzeciętna baba i tyle, szkoda iż w tej rodzince przeważają same chłopy
czasami jeden wyjątek znaczy więcej niż cała zgraja rozszalałych facetów![]()
nic dodać nic ująć-baba z jajami![]()
No pewnie ze jest otwarte... my sie nigdzie nie zamykamy"Annna_WrocLove" pisze:witam chetnie dołącze do spotkania...
o ile jest "otwarte"
Pozdrawiam
"Radinho" pisze: tradycyjnie najwyższy poziom z możliwych?
Kilka sztuk mam"rain" pisze:D1, jakbyś mógł, to weź kilka breloków. Bo ja na pewno jeden bym chciał kupić, a podobno ty tez dystrybuujesz
Spot jest w niedzielę 14 grudnia, a nie jutro"Lajka" pisze:ajjj a mi się dziś OC kończy...więc jutro...ni dam rady
żałuję iż nie mogłem być z Wami, niestety nie wszędzie można być razem."KKMisfire" pisze:Dziękujemy za liczne przybycie...na zlocie były trzy KAPPY, jedna DELTA oraz jedna LYBRA ...najpierw kręgle a potem bilard...żałujcie Ci którzy do nas nie dotarli...fotki wrzuci D1 - Roman
Dziękujemy Romanowi za KRĘGLE
Sylwia i Konrad
aparat zastrajkował"Watazka" pisze:Foty ,gdzie foty
Aparat nadrabia zaległości na forum"przemas81" pisze:aparat zastrajkował"Watazka" pisze:Foty ,gdzie foty![]()
![]()
![]()