Termin podamy jeszcze w grudniu... za utrudnienia przepraszamy

Sylwia
Moderator: wujekp
jeśli uda się nam załatwić wszystko pozytywnie i będziemy z żonexem mogli przyjechać to wiek dzieci jest 4 latka i <6 m-cy"arkashka" pisze:My będziemy z dziećmi 3 i 6 lat, a zapewne nie tylko my."bufi" pisze:Napiszcie proszę jakie warunki w Mikstat , czy można przyjechać z małymi dziećmi 6 i 8 lat ( trzeba sie liczyć z tym że może być -15 C ) , i czy ktoś dzieciaki ze sobą zabiera coby się nasze nie nudziłyTermin też istotny , u mojej żony w pracy urlopy już rozpisują na 2009
Pozdrawiam
Przyłączam się do prośby o konkrety.
Czekamy z niecierpliwością na wieści..............."KKMisfire" pisze:Proszę o uzbrojenie się w cierpliwość co do podania terminu - musimy z Romanem się spotkać i wszytko przeanalizować tak żeby jak najwięcej osobom pasowało no i żeby był termin wolny w ośrodku ...
Termin podamy jeszcze w grudniu... za utrudnienia przepraszamy...
Sylwia
Wobec powyższego informuję, iż termin zlotu to 20 - 22 luty 2009 r."kappa96" pisze:Czekamy z niecierpliwością na wieści..............."KKMisfire" pisze:Proszę o uzbrojenie się w cierpliwość co do podania terminu - musimy z Romanem się spotkać i wszytko przeanalizować tak żeby jak najwięcej osobom pasowało no i żeby był termin wolny w ośrodku ...
Sylwia![]()
Prawidłowa odpowiedź"maciej_ignys" pisze:Jestem
Już niedługo więcej informacji"arkashka" pisze:Gdzie i jak można dokonać rezerwacji?
Czekamy z niecierpliwością, my już urlop wstępnie zaplanowaliśmy"D1" pisze:Już niedługo więcej informacji"arkashka" pisze:Gdzie i jak można dokonać rezerwacji?
Na razie prawie połowa stycznia dobija... i co? Warszawa raczej mi nie wyjdzie"KKMisfire" pisze:Proszę o uzbrojenie się w cierpliwość co do podania terminu - musimy z Romanem się spotkać i wszytko przeanalizować tak żeby jak najwięcej osobom pasowało no i żeby był termin wolny w ośrodku ...
Sylwia
20 - 22 luty"Kastor" pisze:Na razie prawie połowa stycznia dobija... i co? Warszawa raczej mi nie wyjdzie"KKMisfire" pisze:Proszę o uzbrojenie się w cierpliwość co do podania terminu - musimy z Romanem się spotkać i wszytko przeanalizować tak żeby jak najwięcej osobom pasowało no i żeby był termin wolny w ośrodku ...
Sylwia, ale może udałoby mi się do Was dołączyć. Potrzebuję jednak terminu, abym mógł się spróbować dopasować.