"Pablo" pisze:
Staszku, z wzajemnością ale ręce mi opadają jak argumentem do dyskusji staje się nie uzupełniony profil
Szczerze mówiąc takiego odczucia nie miałem, natomiast reakcja kolegi na zwrócenie uwagi w sprawie profilu była stanowczo bon'ton.
Codziennie kilkakrotnie zwracamy uwage na nieuzupełniony profil w dziale powitań lub technicznym. Gdyby raczył się przywitać pewnie w tym miejscu nie było by dyskusji w tej kwestii.
Co do meritum - wydaje mi się ze oczekiwania niektórych klientów przy zakupie używanego samochodu są wyższe niz w przypadku nowego. Współczuje im gdy zamoznośc pozwoli na zakup nówki i auto stanie po przebiegu 2tys kilometrów.
Z tego co wnioskuje czytając kolejną w temacie LT dyskusje i kierując się skromną własną znajomością tematu, przegląd w LT obejmuje sprawdzenie określonych elementów i profilaktyczną wymiane tez pewnej ich części.
Natomiast reklamacje i pretensje dotycza zupełnie innych usterek.
Trudno mi oceniać jakość usług serwisowych i kulurę obsługi, gdyż klientem LT nigdy nie byłem. Jednak znając Damiana trudno mi sobie niektóre sytuacje wyobrazić.
Co do teścia-ja tak długo bym nie wytrzymał. Nawet prowadząc interes.
Reasumując-co do obsługi nie zabieram głosu, jednak co do warunków sprzedazy zastanówcie się czego oczekujecie i czy jakakolwiek firma w Polsce jest w stanie w.w. oczekiwaniom sprostac. W odniesieniu do używanych samochodów.