Drobna errata: 20 minutowy bilet na metro kosztuje 2 PLN, a nie 2,80"arkashka" pisze: Plan zlotu:
Sobota:
(ciah) do którego dojedziemy metrem (2,80zł/os. x2 chyba) z najpiękniejszej stacji na świecie.

Moderator: wujekp
Drobna errata: 20 minutowy bilet na metro kosztuje 2 PLN, a nie 2,80"arkashka" pisze: Plan zlotu:
Sobota:
(ciah) do którego dojedziemy metrem (2,80zł/os. x2 chyba) z najpiękniejszej stacji na świecie.
Nie, wiele osób przyjedzie z Warszawy w tym samym celu bez noclegu."fragless" pisze:Pytanie następujące.
Jeśli mam nocleg poza hotelem, czy będe miał problem z dostaniem się na intergację?
...nic nie zapamiętasz ."fragless" pisze:Będe w piątek ok. godziny 19-tej z małżonką, więc za szybko i za mocno się nie integrujcie, żebym dał radę wszystkich poznac, nie zaglądając pod stół.
sie zarezerwowałem z pt. na sobotę"arkashka" pisze:Stan rezerwacji na dziś: 6 załóg pokojów, 7 załóg posiłków. Rozumiem, że reszta osób będzie "z doskoku"?
Prośba od pana kierownika: kto chciałby tylko jeść, np. śniadanie i obiadokolację w sobotę, czy obiadokolację w piątek po przyjeździe, niech zarezerwuje posiłki. Nie będzie możliwości zwiększenia ilości dań.
Grill będzie dla wszystkich bez ograniczeń, ale tylko w godzinach nocnych.
To ostatni dzwonek na dokonywanie rezerwacji lub zrezygnowania z nich.
Tak też uczyniłem. Zarezerwowałem posiłki dla trzech osób. Rezerwacja poszła drogą elektroniczną + miła pogawędka telefoniczna z Panem Kierownikiem w dniu wczorajszym"arkashka" pisze:... Prośba od pana kierownika: kto chciałby tylko jeść, np. ... obiadokolację w sobotę, ... niech zarezerwuje posiłki. Nie będzie możliwości zwiększenia ilości dań. ...