Dzięki Arek za organizację fajnej sprawy .

Teraz sie wyspij - zasłużyłeś na odpoczynek .
Moderator: wujekp
"Nat" pisze:Z innostrańców z daleka, warto też wspomnieć o przedstawicielach takich regionów jak zDolny Śląsk i Wielkopolska i Ziemia Raciborska ... Świetnie było Was spotkać.
"fragless" pisze:"Nat" pisze:Z innostrańców z daleka, warto też wspomnieć o przedstawicielach takich regionów jak zDolny Śląsk i Wielkopolska i Ziemia Raciborska ... Świetnie było Was spotkać.wrrrrrrrrr.....
"Nat" pisze: Z innostrańców z daleka, warto też wspomnieć o przedstawicielach takich regionów jak zDolny Śląsk i Wielkopolska i Ziemia Raciborska ... Świetnie było Was spotkać.
Następnym razem będzie fajniej !![]()
Ups, tak to jest, jak się zaczyna wymieniac, to ławo o gafę. Mógłbym się tłumaczyc, że mialem na mysli tylko tych, co mieli wyjątkowo daleko (Kołobrzeg->Wawa-> Kołobrzeg, grubo ponad 1000 km), ale napiszę inaczej- dziekuję wszystkim inostrańcom, bez względu na stranę, z której przybyli!"przemas81" pisze:ups Nacie chyba walnąłeś gafę nie wspominając o mazurach-przynajmniej tak mnie się wydaje
"Nat" pisze:Ups, tak to jest, jak się zaczyna wymieniac, to ławo o gafę. Mógłbym się tłumaczyc, że mialem na mysli tylko tych, co mieli wyjątkowo daleko (Kołobrzeg->Wawa-> Kołobrzeg, grubo ponad 1000 km), ale napiszę inaczej- dziekuję wszystkim inostrańcom, bez względu na stranę, z której przybyli!"przemas81" pisze:ups Nacie chyba walnąłeś gafę nie wspominając o mazurach-przynajmniej tak mnie się wydaje
"Nat" pisze:Ups, tak to jest, jak się zaczyna wymieniac, to ławo o gafę. Mógłbym się tłumaczyc, że mialem na mysli tylko tych, co mieli wyjątkowo daleko (Kołobrzeg->Wawa-> Kołobrzeg, grubo ponad 1000 km), ale napiszę inaczej- dziekuję wszystkim inostrańcom, bez względu na stranę, z której przybyli!"przemas81" pisze:ups Nacie chyba walnąłeś gafę nie wspominając o mazurach-przynajmniej tak mnie się wydaje