Powyrywali lusterka, zbili przednia szybe a tylna wybili suporexem.
Masakra jakas...

Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
hmm coś pochrzaniłem z cytowaniem"Artur G." pisze:Ale Artur bierz poprawkę, że ilość zgłoszeń nie odzwierciedla ilości szkód (tak mi się wydaje) ponieważ ludziom się nie chce dreptać na komisariat z zarysowanymi drzwiami.
Tak, w większości się zgadzam, ale biorąc pod uwagę, że w każdej klatce schodowej mieszka policjant lub emeryt pol. to problem by był ujawniony gdyby faktycznie istniał ponad normę (takie osiedle co poradzić) a uwierz że upierdliwców na tym osiedlu nie brakuje. Oczywiście nie zmienia to mojego podejścia do chuligaństwa i ubolewam nad uszkodzeniem Themy![]()
jutro po urlopie zaczynam pracę, nagłośnię ten problem :trabka:
dzięki (już chłodzę flaszkę)"Artur G." pisze:uprzejmie donoszę , że w sprawie rysownika nadwozi na osiedlu lubartowskim ks. J. Popiełuszki dzielnicowy odpowiednio zadaniowany! Niech ma takie zdarzenia na uwadze, i niech działa w celu ustalenia sprawcy...a i patrole się częściej pojawią, może chociaż odstraszą szmaciarza rysownika.
Rafał - na wszelki wypadek zrób zdjęcia uszkodzeń, przy świadku jakimś, może znajdą sprawcę
Sylwia, życie nie jest takie proste."KKMisfire" pisze: Michu509 na każdym parkingu przy supermarketach jest monitoring,
Większość tych kamer to atrapy lub są uszkodzone. Ochrona nic nie udostępni bez nakazu policji. Tak przynajmniej jest w "moim" Tesco."wujekp" pisze:Sylwia, życie nie jest takie proste."KKMisfire" pisze: Michu509 na każdym parkingu przy supermarketach jest monitoring,![]()
Mi porysowano auto na takim parkingu. Oczywiście z miejsca do ochrony, żeby sprawdzić na monitoringu. Okazało się że tego miejsca kamery nie obejmują![]()
Ciekawe czy jakiekolwiek obejmują.