Lybra - płaskie wycieraczki bezdźwigniowe?
Lybra - płaskie wycieraczki bezdźwigniowe?
witam
Czy ktoś ma takie płaskie wycieraczki założone? i może podzielić się wrażeniami??
Sa jakieś na allegro za 48zł komplet płaskie polskie
Znalazłem też w sklepie intercars, ale komplet wychodzi już 104zł... firma trico? Znacie tę firmę?
Czy ktoś ma takie płaskie wycieraczki założone? i może podzielić się wrażeniami??
Znalazłem też w sklepie intercars, ale komplet wychodzi już 104zł... firma trico? Znacie tę firmę?
lybra - płaskie wycieraczki bezdźwigniowe?
Ja mam coś takiego tyle że innej firmy
Działa OK.
Działa OK.
Pozdrawia Was Tomecki oraz
Lybra SW 1.8 w czarnej perle
Lybra SW 1.8 w czarnej perle
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Ja mam w kappie takie marketowe po 15 peelenów sztuka i działają elegancko 

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Ja mam trochę droższe - Valeo - i działają rewelka. Poza tym są dużo bardziej trwałe.
Tutaj widać lepiej na ostatnim zdjęciu
Tutaj widać lepiej na ostatnim zdjęciu
mam w kappie jakieś tanie, jak jest powyżej zera dają rady, jak jest mróz to troche sztywnieją i nidokładnie wycierają, jeśli ma ktoś fundusz niech kupi valeo, tyle że cena serio przesadzona :/

- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
Re: lybra - płaskie wycieraczki bezdźwigniowe?
"letnik22" pisze: Czy ktoś ma takie płaskie wycieraczki założone? i może podzielić się wrażeniami??
Moja Lybra coś z płaskimi wycieraczkami jest niekompatybilna - dwa kpl. (Motgum, Valeo) miałem/kupiłem i obydwóch wycieraczka kierowcy nie działała prawidłowo (mazała i wydawała nieprzyjemne dźwięki). Ze standardowymi nie mam tego kłopotu. Dziwne.
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
- Krissu1980
- Klubowicz
Moja Lybra coś z płaskimi wycieraczkami jest niekompatybilna - dwa kpl. (Motgum, Valeo) miałem/kupiłem i obydwóch wycieraczka kierowcy nie działała prawidłowo (mazała i wydawała nieprzyjemne dźwięki). Ze standardowymi nie mam tego kłopotu. Dziwne.[/quote]
u mnie to samo z Motgumem wycieraczka kierowcy robi piękną zamazankę
u mnie to samo z Motgumem wycieraczka kierowcy robi piękną zamazankę

i co kupiłeś te wycieraczki jeśli tak to jak się sprawują? u mie czas na zmianę"letnik22" pisze:witam

- ananas1991
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Mam takie. Działają OK, ale nie pasują do stylu Lyberki. Na wiosne zmieniam na oryginalne wycueraczki i nowe gumki. 

Nie kupiłem płaskich. Mam teraz bosch twin