Moderator: wujekp
strang pisze:Wooow. Wyslij mi na maila w pełnej rozdzielczości.
juz poprawione"arkashka" pisze:Miskat??![]()
I druga strona medalu"maliniak" pisze:juz poprawione"arkashka" pisze:Miskat??![]()
![]()
a to przemiła ekipa zlotu
- drugi z prawej ,to Dustin Hoffman ?"maliniak" pisze:![]()
"Watazka" pisze:Obiecuję,że Karolina nie dowie się z kim,bynajmniej odemnie"przemas81" pisze:"miro-miglia" pisze:Ponieważ byliśmy pierwszy raz na takiej imprezce z LKP naturalną rzeczą było że bardzo wnikliwie przyglądaliśmy się.
A co widzieliśmy i przeżyliśmy w naszym albumie umieścilismy(moje
).
"nasz" Mikstat 09
ps.zapraszam do obejrzenia innych moich galerii (jak najbardziej w temacie!)
nie no zdjęcia z Mikstatu są fajowe zastanawia mnie tylko fotka jak śpie
Drugi z lewej to Marlon Brando"marco" pisze:- drugi z prawej ,to Dustin Hoffman ?"maliniak" pisze:![]()
![]()
Zajebisty skład !
No dobra-z nowmi butami,miał je pod poduszką"przemas81" pisze:"Watazka" pisze:Obiecuję,że Karolina nie dowie się z kim,bynajmniej odemnie"przemas81" pisze:"miro-miglia" pisze:Ponieważ byliśmy pierwszy raz na takiej imprezce z LKP naturalną rzeczą było że bardzo wnikliwie przyglądaliśmy się.
A co widzieliśmy i przeżyliśmy w naszym albumie umieścilismy(moje
).
"nasz" Mikstat 09
ps.zapraszam do obejrzenia innych moich galerii (jak najbardziej w temacie!)
nie no zdjęcia z Mikstatu są fajowe zastanawia mnie tylko fotka jak śpie
Macieju chcesz mi o czymś powiedzieć![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam-Karolina
Buty bicolore."Watazka" pisze: No dobra-z nowmi butami,miał je pod poduszką
co wyśta sie tak moich butów uparli chorera jasna"strang" pisze:Buty bicolore."Watazka" pisze: No dobra-z nowmi butami,miał je pod poduszką
P.S. A o Kluneju zapomnieliście?
Zazdroszczą"przemas81" pisze:co wyśta sie tak moich butów uparli chorera jasna"strang" pisze:Buty bicolore."Watazka" pisze: No dobra-z nowmi butami,miał je pod poduszką
P.S. A o Kluneju zapomnieliście?
"nietoperz" pisze: Zazdroszczą