Dobry Humor
Dobry Humor
jedna kobieta w męskim towarzystwie i od razu kolorowiej sie zrobiło:)
Landrynka -Y 1,2 16V
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
Dobry Humor
jah, jah, jah, jah...."Karolcia" pisze:- Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
"Ładnie wyglądam"?
A co mówi facet po wyjściu z łazienki?
- "Na razie tam nie wchodź".
:happyjump:
Dobry Humor
.
Dobra rada Jasia dotycząca usuwania dolegliwości spowodowanych przez hemoroidy...
...Maść ichtiolową wycisnąć na podpaskę ze skrzydełkami i umieścić w odpowiednim miejscu....
W celu zapewnienia skuteczności leczenia..... tak przymocowaną podpaskę należy nosić cały dzień..... dlatego też należy unikać spożywania: zsiadłego mleka, nieświeżych śledzi itp....żeby nie trzeba było jej odklejać, bo potem może się nie przykleić.....
Ps.
...Jasiowi ta kuracja ponoć pomogła, odzwyczaił się od picia zsiadłego mleka......o hemoroidy nie spytaliśmy!.....
.
Dobra rada Jasia dotycząca usuwania dolegliwości spowodowanych przez hemoroidy...
...Maść ichtiolową wycisnąć na podpaskę ze skrzydełkami i umieścić w odpowiednim miejscu....
W celu zapewnienia skuteczności leczenia..... tak przymocowaną podpaskę należy nosić cały dzień..... dlatego też należy unikać spożywania: zsiadłego mleka, nieświeżych śledzi itp....żeby nie trzeba było jej odklejać, bo potem może się nie przykleić.....
Ps.
...Jasiowi ta kuracja ponoć pomogła, odzwyczaił się od picia zsiadłego mleka......o hemoroidy nie spytaliśmy!.....
.

pozdrawiam Marek vel Trigo .. chwilowo bez Lybry ale za to Sprinter - kontener na 8 palet a jakby ktoś chciał teściową wyekspediować -służę pomocą
masz czas ? zajrzyj:https://www.facebook.com/Quadratura-339116226208598
Dobry Humor
Jaka jest różnica między sposobem myślenia mężczyzn i kobiet?
- Mężczyzna mówi, co myśli, a kobieta myśli co mówi.
Dlaczego wśród załogi astronautów jest zawsze kobieta?
- Bo kiedy załoga zgubi się w kosmosie, kobieta przynajmniej zapyta o drogę.
Co robi facet, żeby wziąć kąpiel z bąbelkami?
- Zjada na obiad groch z kapustą.
Dlaczego mężczyźni są jak kosiarki do trawy?
- Trudno je uruchomić, emitują nieprzyjemne zapachy i co chwila nawalają.
Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a szympansem?
- Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie się po tyłku, a drugi jest szympansem.
Dlaczego mężczyźni uganiają się za kobietami, których nie mają zamiaru poślubić?
- Z tego samego powodu, dla którego psy uganiają się za samochodami, którymi nie zamierzają jeździć...
Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?
- Opowiadanie o tym kumplom.
Kiedy facet mówi do rzeczy?
- Gdy otwiera szafę.
- Mężczyzna mówi, co myśli, a kobieta myśli co mówi.
Dlaczego wśród załogi astronautów jest zawsze kobieta?
- Bo kiedy załoga zgubi się w kosmosie, kobieta przynajmniej zapyta o drogę.
Co robi facet, żeby wziąć kąpiel z bąbelkami?
- Zjada na obiad groch z kapustą.
Dlaczego mężczyźni są jak kosiarki do trawy?
- Trudno je uruchomić, emitują nieprzyjemne zapachy i co chwila nawalają.
Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a szympansem?
- Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie się po tyłku, a drugi jest szympansem.
Dlaczego mężczyźni uganiają się za kobietami, których nie mają zamiaru poślubić?
- Z tego samego powodu, dla którego psy uganiają się za samochodami, którymi nie zamierzają jeździć...
Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?
Kiedy facet mówi do rzeczy?
- Gdy otwiera szafę.
BYŁA: Lancia Kappa 2.4,Lancia Kappa SW 2.4tds.
JEST:Lancia Phedra 2.0 JTD,Lancia Delta 2.0 Turbo,Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Bliskość śmierci zawsze sprawia,że staramy się żyć lepiej...
Żoneczka-przemasa81:)
Dobry Humor
"adamc" pisze:no i teraz mamy za swoje... Karolcia daje nam popalić...![]()
bez urazy

Dobry Humor
Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!
o kobietach tez moze byc

W Kołobrzegu na dreptaku apetyczna dziewczyna wchodzi na automatyczną wagę, wrzuca monetę... i z niezadowoleniem ogląda wydrukowany wynik.
Zdejmuje wiatrówkę i pantofle, znowu wrzuca monetę - znów niezadowolona z wyniku. Zdejmuje bluzkę - wynik ważenia znowu niezadowalający.
Stoi tak niezdecydowana na tej wadze - co by tu jeszcze? - na to podchodzi przyglądający się temu facet i wręczając jej garść monet mówi:
- Niech pani kontynuuje - ja stawiam!
o kobietach tez moze byc

W Kołobrzegu na dreptaku apetyczna dziewczyna wchodzi na automatyczną wagę, wrzuca monetę... i z niezadowoleniem ogląda wydrukowany wynik.
Zdejmuje wiatrówkę i pantofle, znowu wrzuca monetę - znów niezadowolona z wyniku. Zdejmuje bluzkę - wynik ważenia znowu niezadowalający.
Stoi tak niezdecydowana na tej wadze - co by tu jeszcze? - na to podchodzi przyglądający się temu facet i wręczając jej garść monet mówi:
- Niech pani kontynuuje - ja stawiam!
- Krzys
- Forumowicz/ka
- Imię: Krzysztof
Dobry Humor
Z tym to się nie zgodzę. W środowisku w którym bywam na takie rzeczy jest TABU."Karolcia" pisze: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?

Lancia Lybra Intensa 1,9 JTD + virus Ramzesa
Dobry Humor
"Krzys" pisze:Z tym to się nie zgodzę. W środowisku w którym bywam na takie rzeczy jest TABU."Karolcia" pisze: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?
A z resztą sie zgadzasz

- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
Dobry Humor
Dorabiasz w seminarium ?"Krzys" pisze:Z tym to się nie zgodzę. W środowisku w którym bywam na takie rzeczy jest TABU."Karolcia" pisze: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?

Dobry Humor
hahahahahahahha"prezesjm" pisze:Dorabiasz w seminarium ?"Krzys" pisze:Z tym to się nie zgodzę. W środowisku w którym bywam na takie rzeczy jest TABU."Karolcia" pisze: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?

- Krzys
- Forumowicz/ka
- Imię: Krzysztof
Dobry Humor
"prezesjm" pisze:Dorabiasz w seminarium ?"Krzys" pisze:Z tym to się nie zgodzę. W środowisku w którym bywam na takie rzeczy jest TABU."Karolcia" pisze: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?
Nie. Ale nie chce wyjść na Snoba.

Na terytorium Indian położono drogę żelazną. Wódz postanowił osobiście powitać pierwszy przyjeżdżający pociąg. Stanął na torach podniósł rękę w geście powitania a lokomotywa... nawet nie zwolniła i przejechała po nim jak po łysej kobyle. Ciężko ranny wódz odzyskuje przytomność w swoim tipi, gdy nagle słyszy zza ściany narastający gwizd. Zrywa się na równe nogi, wyskakuje na zewnątrz, patrzy a tu czajnik z gwizdkiem. Zrzuca go na ziemię, kopie, depcze, wali toporkiem. Żona wypada za nim wołając:
- Uspokój się, co robisz???
A wódz na to:
- Zabić gnidę póki mały!!!
Lancia Lybra Intensa 1,9 JTD + virus Ramzesa
Dobry Humor
.
Kobieto! Akceptuj mężczyzn takimi, jacy są. Innych nie ma...
no
.
Kobieto! Akceptuj mężczyzn takimi, jacy są. Innych nie ma...
no
.
pozdrawiam Marek vel Trigo .. chwilowo bez Lybry ale za to Sprinter - kontener na 8 palet a jakby ktoś chciał teściową wyekspediować -służę pomocą
Dobry Humor
"prezesjm" pisze:Dorabiasz w seminarium ?"Krzys" pisze:Z tym to się nie zgodzę. W środowisku w którym bywam na takie rzeczy jest TABU."Karolcia" pisze: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?
:groupjump:
Landrynka -Y 1,2 16V
Dobry Humor
W restauracji kelner zapoznaje nowych klientów ze specjalnościami zakładu:
- Mogę państwu zaproponować ślimaki, żabie udka lub szaszłyk z szarańczy...
Zdegustowany gość na to:
- Panie, ja tu przyszedłem coś zjeść a nie walczyć ze szkodnikami
Przychodzi młody człowiek do lekarza, specjalisty chorób skórnych i zaczyna nieśmiało nawijać:
- Pewien mój kolega... był na tyle lekkomyślny, że pozwolił sobie na niezabezpieczony seks z ...no...nieznaną sobie bliżej dziewczyną.W efekcie pojawiły się u niego... że tak powiem...pewne zaskakujące objawy. Ma obawy, że się czymś zaraził.... Chciałby się dowiedzieć...
Znudzony lekarz przerywa mu:
- Myślę, że będzie prościej jak rozepnie pan rozporek i pokaże mi tego swojego kolegę...
Wieś. Dziewczyna, powiedzmy Kamila pod tamtejszym sklepem GS-u flirtuje zalotnie z traktorzysta Gienkiem:
- A jechałeś ty Gienek koło remizy?
- Jechałem.
- A widziałeś tam kupę gówn*a?
- No!
- To ja nasrała*m!
Co ma kobieta wspólnego z płytą CD?
Wszystko kręci się wokół tego otworu w środku...
Siedzi facet nad stawem i łowi ryby.W pewnym momencie wynurza się żaba i pyta:
- Proszę Pana, czy ja mogłabym wejść na spławik i skoczyć do wody?
- A skocz sobie - odpowiada facet.
Żaba skoczyła, a facet dalej łowi ryby. Po chwili żaba znowu się wynurza i pyta:
- Proszę Pana, a czy ja mogłabym jeszcze raz wejść na spławik i skoczyć do wody?
- No, skocz sobie - odpowiada już podirytowany facet.
Żaba skoczyła, a facet dalej łowi ryby. Po chwili żaba znowu się wynurza i pyta:
- Proszę Pana, a czy ja mogłabym...
Żaba widzi wkurzenie faceta, więc kończy: ...usiąść koło Pana?
- A siadaj - odpowiada facet.
Żaba siada koło wędkarza, a ten dalej łowi ryby. Siedzą tak sobie w milczeniu, aż ze stawu wynurza się druga żaba i pyta:
Na to pierwsza żaba:
- Spie..alaj! Dobrze mówię, proszę Pana?
Jak donosi "Nature",przełomowym krokiem ku uczłowieczeniu naszego przodka była mutacja,jaka zaszła jakieś 2,4 mln lat temu.Jej wynikiem było osłabienie mięśni szczęk,które z czasem zmniejszyły sie,zostawiając w czaszce więcej miejsca na mózg.W rezultacie nasz mózg stał sie taki duży , że szczęka opada...
Zdrowotne korzyści z prac domowych nie wydawały sie duże między innymi dlatego, że wymagają one mniej intensywnego wysiłku niz ćwiczenia siłowe.Ostatnio jednak doktor Charles Matthews z Vanderbilt University w Tennessee odkrył,że nudne i powtarzające się czynności związane ze sprzątaniem mają jednak zbawienny efekt-zmniejszają o 40% zapadalność na raka macicy.
Pewnie dlatego mężczyźni instynktownie odczuwają brak potrzeby angażowania się w te zajęcia!
.
- Mogę państwu zaproponować ślimaki, żabie udka lub szaszłyk z szarańczy...
Zdegustowany gość na to:
- Panie, ja tu przyszedłem coś zjeść a nie walczyć ze szkodnikami
Przychodzi młody człowiek do lekarza, specjalisty chorób skórnych i zaczyna nieśmiało nawijać:
- Pewien mój kolega... był na tyle lekkomyślny, że pozwolił sobie na niezabezpieczony seks z ...no...nieznaną sobie bliżej dziewczyną.W efekcie pojawiły się u niego... że tak powiem...pewne zaskakujące objawy. Ma obawy, że się czymś zaraził.... Chciałby się dowiedzieć...
Znudzony lekarz przerywa mu:
- Myślę, że będzie prościej jak rozepnie pan rozporek i pokaże mi tego swojego kolegę...
Wieś. Dziewczyna, powiedzmy Kamila pod tamtejszym sklepem GS-u flirtuje zalotnie z traktorzysta Gienkiem:
- A jechałeś ty Gienek koło remizy?
- Jechałem.
- A widziałeś tam kupę gówn*a?
- No!
- To ja nasrała*m!
Co ma kobieta wspólnego z płytą CD?
Wszystko kręci się wokół tego otworu w środku...
Siedzi facet nad stawem i łowi ryby.W pewnym momencie wynurza się żaba i pyta:
- A skocz sobie - odpowiada facet.
- Proszę Pana, a czy ja mogłabym jeszcze raz wejść na spławik i skoczyć do wody?
- No, skocz sobie - odpowiada już podirytowany facet.
- Proszę Pana, a czy ja mogłabym...
Żaba widzi wkurzenie faceta, więc kończy: ...usiąść koło Pana?
- A siadaj - odpowiada facet.
Żaba siada koło wędkarza, a ten dalej łowi ryby. Siedzą tak sobie w milczeniu, aż ze stawu wynurza się druga żaba i pyta:
Na to pierwsza żaba:
- Spie..alaj! Dobrze mówię, proszę Pana?
Jak donosi "Nature",przełomowym krokiem ku uczłowieczeniu naszego przodka była mutacja,jaka zaszła jakieś 2,4 mln lat temu.Jej wynikiem było osłabienie mięśni szczęk,które z czasem zmniejszyły sie,zostawiając w czaszce więcej miejsca na mózg.W rezultacie nasz mózg stał sie taki duży , że szczęka opada...
Zdrowotne korzyści z prac domowych nie wydawały sie duże między innymi dlatego, że wymagają one mniej intensywnego wysiłku niz ćwiczenia siłowe.Ostatnio jednak doktor Charles Matthews z Vanderbilt University w Tennessee odkrył,że nudne i powtarzające się czynności związane ze sprzątaniem mają jednak zbawienny efekt-zmniejszają o 40% zapadalność na raka macicy.
Pewnie dlatego mężczyźni instynktownie odczuwają brak potrzeby angażowania się w te zajęcia!
.