Podłączałem jeszcze vdo daytona i wszystko hulało tylko zostawiałem Rx i Tx w orginalnej z kostki od nawi zapożyczałem RGB plus Csynch /odwracałem polaryzację/nie próbowałem z innymi bo nie miałem/. Napewno inne hulają też tylko trzeba podsłuchać oscyloskopem co siedzi na Rx i Tx /nie wiem jakie tam są sygnały,mamy popsuty oscyloskop,tylko pomyśl na zdrowy rozsądek ics komunikuje się z nawi a ta mu odpowiada co ma wyświetlać skoro nie ma orginalnej nawi to ics wywala ,ze nie ma nawi.Tu dochodzi do pytania w jaki sposób nawi odpowiada ics że jest lub oszukać ics że ma orginalną nawi ale fizycznie jej nie ma tylko jest załóżmy ta Twoja nawi.W tej materii będziesz pierwszy,poszukaj jakiś kol.heineken /przepraszam jeśli pomyliłem nazwę/podłączał nawi do alfy166 ale nie wiem czy to lipa czy nie ponieważ nie sprawdzałem tego ,jednakże swego czasu było głośno o tym.Co do wyjścia tv to musisz wytargać ics /nie znam innej możliwości

/masz tam wejścia RGB plus Csynch i dotego wejście foni aha i stała masa do przełączenia ics w tryb TV in.Rozpiskę pinów masz kilka postów wyżej
WAŻNE????????????????????????????????????
Przewody doprowadzające kolory muszą być EKRANOWANE/bo inaczej będą nakładały się jakieś zakłócenia w postaci pasów zniekształcenia obrazu,etc/Powyższa rozpiska dotyczy ICS z nawigacją ,do ICS bez nawigacji nie ma zastosowania.
Oto złącza które nas interesują
wtyczka.JPG
Tak wygląda wtyczka po rozebraniu i dodaniu brakujących pinów
DSC04732.JPG
To efekt po zakończeniu robótki
DSC04744.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.