Lybra - największy komplement

Moderator: stabraf

Awatar użytkownika
DZIDA
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Odp: Lybra - największy komplement

Post autor: DZIDA » 30 kwie 2009, 12:24

wczoraj z knajpy rozwoził nas (mnie, kumpla i jego kobitę) ojciec tego kumpla Skoda octavią II TDI 2008 r. pytam się go czym się lepiej jeździ: octavią czy kappą JTD 2000 r.? (kappa ojca a octavia starszego brata mojego kumpla) - no i ojczulek bez wachania mówi że kappa zdecydowanie wygrywa ;)

Boorek

Post autor: Boorek » 02 maja 2009, 19:26

BJK pisze:
Boorek pisze:heheh bo tam takich nie ma.... to tak jak u nas ferrari : yesyes : Myślę że każda Lancia zrobiła by w UK furrorę i ludzie oglądali by się za nimi częściej jak za ferrari czy Porsche- nooo może każda poza integralą ;) Pozdrawiam
Integralki są na wyspach i to wcale nie tak mało :)
Fulvie też śmigają (co najmniej dwie różne widziałem :) )

Ogólnie Lancia przyciąga wzrok, chociaż Lybrę SW to często mylą z Mercem :-?

Parę dni temu, no może z tydzień widziałem Thesiskę na warszawskich blachach (WX zdaje się) na Edgware Road (A5) - czyjaś z LKP :?:
hmmm... chciałem napisać że każda Lancia poza integralką wzbudzała będzie zainteresowanie. Ja widziałem parę integralek i nowego Ypsilona, ale na włoskich tablicach :roll:

Awatar użytkownika
BJK
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: BJK » 05 maja 2009, 11:36

Boorek pisze: hmmm... chciałem napisać że każda Lancia poza integralką wzbudzała będzie zainteresowanie. Ja widziałem parę integralek i nowego Ypsilona, ale na włoskich tablicach :roll:
Na włoskich blachach to sporo Lancii tutaj jeździ. W ciągu tygodnia ze dwie różne widzę: Ypsilonki, Kappy, Thesisy i Lybry też się zdarzają :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Lybra/Lybra SW”