Olkuskie Otwarcie Lasu z LKP :)

Grupa Śląsk i Małopolska

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1

Awatar użytkownika
bufi
Klubowicz
Klubowicz

Olkuskie Otwarcie Lasu z LKP :)

Post autor: bufi » 02 maja 2009, 18:05

Planuję wynająć mały domek z altanką w zacisznym leśnym miejscu nad stawem w okolicy Olkusza , z soboty na niedzielę ( 23.maj lub 30.maj ) w celu zorganizowania grilla , ogniska z chętnymi Lancistami , Lancistkami ;) .W sobotę można wystartować już od rana :D Domek posiada , łazienkę , kilka miejsc noclegowych może nie wypas , ale można przekimać ( ok.10osób ) , błono do tańczenia z zadaszeniem :D . No to co są chętni ? :D
Nakręcać imprezę ? :D Jeśli pogoda dopisze , rozłożę dla chętnych , lub dla siebie żonki i dzieciaków namiot . Miejsca na namioty pod dostatkiem :)

-- 02 Maj 2009, 21:54 --

Ciszaa :-?
Wstępnie zarezerwowałem domek na 30.05.( sobota) , zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie przy ognisku , grillu , wśród pięknej przyrody . postaram się dorzucić zdjęcia w tym tygodniu. Koszty miejscówki , ewentualnego noclegu = free , używki i jedzonko we własnym zakresie ( lub do zorganizowania przeze mnie ) co by Was nie fatygować . Wpisujcie się proszę na listę chętnych , jeśli takowa lista się wypełni , możemy wystartować juz w południe , dookoła lasy więc dzieciaki i dorośli nudzić się nie będą , cóż więcej potrzeba do szczęścia :
1. Bufi + Agatka+ Wiktoria+Jagódka
2...fred & Kate ;)
3.....
4....
5....

-- 07 Maj 2009, 15:42 --

Obrazek
Zdjęcie miejscówki .
Przed biesiadowaniem możemy wyskoczyć na np . Pustynie Błędowską ( jest na rzut beretem ) , zwiedzanie zamku w Ogrodzieńcu . Jeśli zabierzecie ze sobą rowery , mamy pod nosem Góry Bydlińskie , na rowerki i heja w las :) dla dzieciaków przygotuję wędki , będą miały okazje złowić prawdziwą rybę . Zapraszam . :)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2009, 16:20 przez bufi, łącznie zmieniany 3 razy.

fred
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Odp: Olkuskie Otwarcie Lasu z LKP :)

Post autor: fred » 07 maja 2009, 20:34

Hmm.. brzmi ciekawie :D
Woda, las , spokój , rodzina ... i włoskie pięknosci wokół :D

Co prawda oferta skierowana do lancisti a ja od wielu lat zarazony jestem "virusem alfa" ale lepsza ma połowa Kate "zdradzila" Alfe urzeczona pięknem Lancii i stala sie Very Ypsilon People wiec chyba sie kwalifikujemy :D?
Obgadam sprawe i dam znac .
AR Gtv 2.0 TS | AR 156 2.0 TS | AR 147 1.6 TS
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Miłośników Marki Alfa Romeo - >http://osmmar.org

Awatar użytkownika
bufi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: bufi » 07 maja 2009, 20:49

: yesyes : : yesyes : w końcu coś się dzieje :)

skyblu
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: skyblu » 07 maja 2009, 22:06

kusisz juz z 7 lat nie byłem w Ojcowie, a lubię to miejsce
z rowerkiem szczególnie :-P
myślę o tym i może nie zrzeszonych zaciągnę ? ;)
dam info w nekst tyg.
pozdro popieram inicjatywę nie klepiąc po ramieniu ;)

Awatar użytkownika
bufi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: bufi » 27 maja 2009, 14:24

Z powodu nikłego zainteresowania i niezbyt dobrej prognozie pogody , odwołuję spotkanie w dniu 30.05 . Co nie znaczy że tu jeszcze nie wrócę z pomysłem :-P Osoby zainteresowane , które wyraziły chęć przybycia najmocniej przepraszam i może w jakieś ładniejsze dni :) się uda .

Awatar użytkownika
edym
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: edym » 05 cze 2009, 15:12

bufi pisze:Z powodu nikłego zainteresowania i niezbyt dobrej prognozie pogody , odwołuję spotkanie w dniu 30.05 . Co nie znaczy że tu jeszcze nie wrócę z pomysłem :-P Osoby zainteresowane , które wyraziły chęć przybycia najmocniej przepraszam i może w jakieś ładniejsze dni :) się uda .
ja z Czestochowy ale w razie czego mozna mnie dopisac jak bedzie juz termin znany ;)
Były: Lancia Delta II 2.0 '94, Lancia Delta GT i.e '92, Fiat Bravo 1.6 '97
Jest: Thesis 3.2 Emblema '03 oraz Astra II 1.8 kombi '00

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Śląsk i Małopolska :::”