Lybra - błąd poduszki
Lybra - błąd poduszki
Witam , dzis efektem mojego odkurzania jest bład podzuszki kierowcy , pasazera miga i gasnie. jak to usunąc? kolega ma kabel usb eobd. Moze jakims programem co? czy tylko serwis fiata?
Odp: Lybra - błąd poduszki
maly mi siedzial na fotelu, wrzucil pienazek pod, ktory wpadl w prowadnice, ja szrpnalem fotelem i jest blad.
-
- Klubowicz
- Imię: Marek
- Kontakt:
Standard.
- Krissu1980
- Klubowicz
pod usb nie zgasisz poduchy niestety próbowałem u siebie - czasem żałuję że Vag nie chodzi z Lanciami 

witam, blad skasowany w 5 sekund. Winowajca poduszka w fotelu.
Kis79 pisze:witam, blad skasowany w 5 sekund. Winowajca poduszka w fotelu.
Skasowany w 5 sekund w serwisie? Czy jakimś kablem?
skasowany laptopem z kablem i jakims modemem - zwykly warsztat
A ja mam przypadek ze w trakcie jazdy samochodem zapaliła mi sie kontrolka poduszki powietrznej na tablicy rozdzielczej i nie chce zgasnac. Czy to taki sam przypadek ?
W częsci tych przydpaków winna jest kostka pod siedzeniem kierowcy ewentualnie pasażera, sam to przerabiałem, zajrzyj pod fotel zlokalizuj kostkę od poduchy obejrzyj czy nie zaśniedziała ewentualnie wymień i po skasowaniu błędu powinno się uspokoić.
Najcześciej zapalała sie podczas właśnie odkurzania, przysuwania fotela czy wpadnięcia w dziure, wszędzie tam gdzie doszło do ruszena kostki.
Najcześciej zapalała sie podczas właśnie odkurzania, przysuwania fotela czy wpadnięcia w dziure, wszędzie tam gdzie doszło do ruszena kostki.