Moderator: wujekp
Zaliczka jak zaliczka - ale czy w tym miesiącu mamy dopełnić formalności końcowych jeżeli chodzi o całościowe opłaty za zlot (zaliczkę przelałem już dosyć dawno)?Taz pisze:Przypominam o wpłacie zaliczek na zlot
Gdzie? Komu? Ile? Jakie będą atrakcje?Taz pisze:Przypominam o wpłacie zaliczek na zlot
http://zlot2009.lanciapolska.org/ tutaj masz wszystkoBoro pisze:Gdzie? Komu? Ile? Jakie będą atrakcje?Taz pisze:Przypominam o wpłacie zaliczek na zlot
Na 99% przybędziemy.
Zgadzam się, w Auto Świecie Niemcy zawsze górąArtur G. pisze:Też można, przy czym ja osobiście mam sentyment do "motor-u", mam go od 1995r., ostatnimi latami coraz łaskawiej odnoszą się do włoszczyzny i nawet porównania wygrywają z pancerwagemnami, poprostu są rzetelniejsi w swych ocenach i artykułach, czego nie powiem o "Auto świecie" - miałem go też przez kilka lat.
Niekoniecznie. Ostatnio w kilku testach kompaktów Bravo 1.6MJet okazywało się lepsze niż konkurencja.vanisch pisze:Zgadzam się, w Auto Świecie Niemcy zawsze górąArtur G. pisze:Też można, przy czym ja osobiście mam sentyment do "motor-u", mam go od 1995r., ostatnimi latami coraz łaskawiej odnoszą się do włoszczyzny i nawet porównania wygrywają z pancerwagemnami, poprostu są rzetelniejsi w swych ocenach i artykułach, czego nie powiem o "Auto świecie" - miałem go też przez kilka lat.