2009.07.18 - Łańcut - spot lubelsko-podkarpacki
Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
Odp: spot- zapoznanie lubelsko-podkarpackie
Mam tylko nadzieję że jak nie przyjadę Lancią to nikt mnie nie rozszarpie ? 

- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Odp: spot- zapoznanie lubelsko-podkarpackie
Jakoś Ci wybaczymy,
ale będzie ciężko 

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Odp: 2009.07.18 - Łańcut - spot lubelsko-podkarpacki
Dobra, ja wstępnie deklaruje chęć przybycia na to spotkanie. Myślę, że godz. 13:00 bedzie OK. Fajek narazie grilla bym nie planował. Jeśli chcemy pozwiedzać, coś zobaczyć to myśle, że narazie grill'a odpuścimy. Lepiej jak napisałeś znaleźć jakąś fajną pizzerię. Sam z chęcią bym zobaczył Polmos
. Bo jak wiesz swoje dojazdy do Łańcuta kończę na Woli Dalszej, więc za dobrze miasta nie znam. Zoom, a ty co tam kombinujesz??????

- topcio
Plan jest w pierwszym poście, gorzelnia jeśli się uda to będzie. Spotkanie ma na celu przede wszystkim zapoznanie się.Dudi pisze:Dobra, ja wstępnie deklaruje chęć przybycia na to spotkanie. Myślę, że godz. 13:00 bedzie OK. Fajek narazie grilla bym nie planował. Jeśli chcemy pozwiedzać, coś zobaczyć to myśle, że narazie grill'a odpuścimy. Lepiej jak napisałeś znaleźć jakąś fajną pizzerię. Sam z chęcią bym zobaczył Polmos![]()
![]()
. Bo jak wiesz swoje dojazdy do Łańcuta kończę na Woli Dalszej, więc za dobrze miasta nie znam. Zoom, a ty co tam kombinujesz??????
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
A faktycznie nie doczytałem pierwszego posta do końca po zmianach

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Niestety w tym terminie wypoczywam wraz z rodziną nad morzem, ale wakacje są długie więc mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś zlocik. Pozdrawiam
była Lanicia Kappa 2,4benzyna+LPG
"lalunia"
"lalunia"

- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Nie żebym się czepiał, ale do piccerii to ja sobie pójdę w Lubartowie albo w Lublinie albo zamówię do domu.Dudi pisze: Fajek narazie grilla bym nie planował. Jeśli chcemy pozwiedzać, coś zobaczyć to myśle, że narazie grill'a odpuścimy. Lepiej jak napisałeś znaleźć jakąś fajną pizzerię.
Organizatorowi/om chodziło o spotkanie się w miejscu w rodzaju "na uboczu" gdyż wielu klubowiczów będzie z dziećmi, np. ja + 2 i picceria jest nie do zaakceptowania ... chodzi o miejsce - a raczej brak a nie kasę na piccę bo te tę i na grilla można zamówić ...
Dlatego tez grill wg mnie byłby najrozsądniejszy, każdy coś przywiezie ... żeby jeden nie ponosił kosztów. Wystarczy większe podwórze czy działka, oraz pewne zdecydowanie kto, co i jak ...
ps. a niby dlaczego na 13.00? ja sobie z familią mogę zrobić całodniowy wypad do Łańcuta...dla mnie to pipka. Wtedy zdążymy i tu i tam ... Jest jeszcze miesiąc czasu to i można sobie dzień zarezerwować ... nawet jak się pracuje w formacjach rozkazowych a cóż mówić np. o prywatnych czy urzędowych ... żaden problem. No chyba że się mylę.

pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
No to przeć napisałem, że nie doczytałem pierwszego posta do końca po zmianach.Artur G. pisze:Nie żebym się czepiał, ale do piccerii to ja sobie pójdę w Lubartowie albo w Lublinie albo zamówię do domu.Dudi pisze: Fajek narazie grilla bym nie planował. Jeśli chcemy pozwiedzać, coś zobaczyć to myśle, że narazie grill'a odpuścimy. Lepiej jak napisałeś znaleźć jakąś fajną pizzerię.
Organizatorowi/om chodziło o spotkanie się w miejscu w rodzaju "na uboczu" gdyż wielu klubowiczów będzie z dziećmi, np. ja + 2 i picceria jest nie do zaakceptowania ... chodzi o miejsce - a raczej brak a nie kasę na piccę bo te tę i na grilla można zamówić ...
Dlatego tez grill wg mnie byłby najrozsądniejszy, każdy coś przywiezie ... żeby jeden nie ponosił kosztów. Wystarczy większe podwórze czy działka, oraz pewne zdecydowanie kto, co i jak ...
ps. a niby dlaczego na 13.00? ja sobie z familią mogę zrobić całodniowy wypad do Łańcuta...dla mnie to pipka. Wtedy zdążymy i tu i tam ... Jest jeszcze miesiąc czasu to i można sobie dzień zarezerwować ... nawet jak się pracuje w formacjach rozkazowych a cóż mówić np. o prywatnych czy urzędowych ... żaden problem. No chyba że się mylę.
A ja akurat dzieci nie mam, więc dla mnie pizzerie są OK

Moi mili, ze mną problem jest taki (raczej z moją pracą),że soboty i niedziele spędzam na ślubach. Szlag mnie trafia, bo zapominam co to znaczy fotografia...tylko te śluby i śluby- ale nie narzekam ponieważ za darmo tego nie robię. Więc myślami będę z Wami i tylko pozostaje mi pozazdrościć udanego spotkania. Jedocześnie informuję,że ostatni weekend sierpnia mam wolny!
- Marzena
- Klubowiczka wspierająca
- Imię: Marzena
To go sobie rezerwuj dla naskleyo24 pisze: Jedocześnie informuję,że ostatni weekend sierpnia mam wolny!

- topcio
uzupełniłem pierwszy post w punkcie dotyczącym muzeum gorzelnictwa
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
No i to mi się jak najbardziej podoba.
A gdzie jest Maki

A gdzie jest Maki

Jestem, jestemDudi pisze:No i to mi się jak najbardziej podoba.
A gdzie jest Maki![]()
![]()
![]()
![]()

Gdyby nie PW od Topcia nawet bym tu nie zaglądnął. Jeśli praca wakacyjna nie przeszkodzi to z pewnością się pojawię... I podobnie jak Kubek, jestem już bez Lancii. Więc mam nadzieję że jakoś mi to ujdzie na sucho

pozdrawiam
- zoom
- Klubowicz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Moja zonka do 13 pracuje. Ale pozytywnie jestesmy nastawieni na spocikDudi pisze: Zoom, a ty co tam kombinujesz??????

pozdr.
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
To niech se kurna weźmie wolnezoom pisze:Moja zonka do 13 pracuje. Ale pozytywnie jestesmy nastawieni na spocikDudi pisze: Zoom, a ty co tam kombinujesz??????
pozdr.