Tak na szybko wklejam te fotki. Pozostałe wieczorem, a jest ich sporo.
Piotrku, aż mi się łezka w oku zakręciłanietoperz pisze:I podziękowania dla D1 za stanięcie ponad podziałami i życzliwość która okazywał na każdym kroku.

Moderator: wujekp
Piotrku, aż mi się łezka w oku zakręciłanietoperz pisze:I podziękowania dla D1 za stanięcie ponad podziałami i życzliwość która okazywał na każdym kroku.
Niezla gromadka, a jak ladnie ubranaD1 pisze:
Zgadzam się całkowicie-nawet ja sie załapałam na jedenym zdjęciumiszax123 pisze:Piękna kolekcja - pełen profesjonalizm - Romku nie pomyliłeś zawodów może powinieś zostać naczelnym fotoreporterem LKP
Zaraz usunę fotki Delciny, a wtedy Ty będziesz miała więcejKarolcia pisze:nawet ja sie załapałam na jedenym zdjęciuaczkolwiek znowu przegrałam z Delciną-jej zrobiono 3 fotki
![]()
![]()
Nie no zostawmy jak jestD1 pisze:Zaraz usunę fotki Delciny, a wtedy Ty będziesz miała więcejKarolcia pisze:nawet ja sie załapałam na jedenym zdjęciuaczkolwiek znowu przegrałam z Delciną-jej zrobiono 3 fotki
![]()
![]()
![]()
.
Masz nad czym ubolewać kolego, impreza warta była pojawienia się minimum na jeden dzień.szwagier pisze:-- dla mnie , bo i mnie tam niebyło . Po obejżeniu zdjęć SUPER IMPREZKA . Pozdrawiam.