Operacja Borne Sulinowo
Moderator: wujekp
Odp: Operacja Borne Sulinowo
Do kiedy trzeba się zadeklarować?
Niestety nie będę mógł być obecny
takie życie
Bawcie się dobrze...w sumie tego jestem pewien

Endrju pisze:Niestety nie będę mógł być obecnytakie życie
![]()
Endrju-wypijemy Twoje zdrowie raz za kobiecinę dwa razy a za mała do upadłego-mam nadzieję że po 28 będziemy opijać że wszystko jest ok-trzymkać sie-będzie dobrze

Lancia Phedra 2.0 desel...Auto na codzien mojej zonki
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Bede w tym czasie w tamtej okolicy - wiec moze mi sie uda
wziac udzial w operacji
wziac udzial w operacji

~Lancia KAPPA 2.0 20V (145 KM)
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
A możes się sprecyzowacrysik pisze:Bede w tym czasie w tamtej okolicy - wiec moze mi sie uda
wziac udzial w operacji
To ja jednak też będę. 

Jezeli wpadne to pewnie na 1 dzien tylkoWatazka pisze:A możes się sprecyzowacrysik pisze:Bede w tym czasie w tamtej okolicy - wiec moze mi sie uda
wziac udzial w operacji
~Lancia KAPPA 2.0 20V (145 KM)
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
No i się pokiełbasiło.Z przyczyn technicznych,nazwijmy to,przekładam termin na 31 lipiec 2 sierpień.Wszelkie osoby zainteresowane zostały poinformowane o zaistniałym fakcie telefonicznie.Wyjątkiem jest kolega rain do którego dobijam się narazie bezskutecznie.
Moi drodzy potknięc nie ma tylko śpiący,organizując spotkania z założenia"niskobudżetowe' nie trudno o wtopę.Żywię nadzieję że moja dotychczasowa reputacja nie zostanie silnie nadszarpnięta.
patrząc z innej strony ,nas lancisti, którzy coś chcą,coś robią niezależnie od napisu na koszulce,można policzyc na palcach jednej ręki.
Właśnie.Z wielkim żalem pogodziłem się z info ,że kolega darecki w w/w terminie urlopuje,jego zapał i zangażowanie w projekt jest nieocenione.Przełomowa współpraca dwóch PR regionu z ramienia podobno konkurencyjnych klubów z mojej tylko winy zawisła,ufam że nie została zaprzepaszczona.
Wszystkich zaintersowanych za zaistniałą sytuację serdecznie przepraszam.
Deklaruję dołożyc wszelkich starań aby każdy wyjeżdzający miał uśmiech na pysku.
Watażka
Moi drodzy potknięc nie ma tylko śpiący,organizując spotkania z założenia"niskobudżetowe' nie trudno o wtopę.Żywię nadzieję że moja dotychczasowa reputacja nie zostanie silnie nadszarpnięta.
patrząc z innej strony ,nas lancisti, którzy coś chcą,coś robią niezależnie od napisu na koszulce,można policzyc na palcach jednej ręki.
Właśnie.Z wielkim żalem pogodziłem się z info ,że kolega darecki w w/w terminie urlopuje,jego zapał i zangażowanie w projekt jest nieocenione.Przełomowa współpraca dwóch PR regionu z ramienia podobno konkurencyjnych klubów z mojej tylko winy zawisła,ufam że nie została zaprzepaszczona.
Wszystkich zaintersowanych za zaistniałą sytuację serdecznie przepraszam.
Deklaruję dołożyc wszelkich starań aby każdy wyjeżdzający miał uśmiech na pysku.
Watażka
- wacho_czk
- Klubowicz
No to mnie niestety nie będzie, w tym samym terminie jest Woodstock, więc kolejny zlot przejdzie mi koło nosa, ale cóż, jak to mawiają życie
Historia:
Lancia Delta Volvo S40 Vauxhall Astra 1.6 8V
Teraźniejszość:
Lancia Kappa 2.4 JTD 2000r, FYM FY125-3A 2006r

Lancia Delta Volvo S40 Vauxhall Astra 1.6 8V
Teraźniejszość:
Lancia Kappa 2.4 JTD 2000r, FYM FY125-3A 2006r

Maciejku ja i tak Cie Lofkam

BYŁA: Lancia Kappa 2.4,Lancia Kappa SW 2.4tds.
JEST:Lancia Phedra 2.0 JTD,Lancia Delta 2.0 Turbo,Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Bliskość śmierci zawsze sprawia,że staramy się żyć lepiej...
Żoneczka-przemasa81:)
Macieju nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre jestem w trakcie negocjacji z żonexem o wcześniejszym zjeździe z wczasów mam nadzieję że jednak się spotkamy choćby na jeden dzionek ale zawsze cos
Pamiętaj potknięcia są częścią naszej pracy tylko ten co nic nie robi nie ma szans na splątanie nóg
Będę z Tobą w kontakcie co dałem radę zrobić Córcia powiedziała że mi pomoże
Pamiętaj potknięcia są częścią naszej pracy tylko ten co nic nie robi nie ma szans na splątanie nóg

darecki pisze:Macieju nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre jestem w trakcie negocjacji z żonexem o wcześniejszym zjeździe z wczasów mam nadzieję że jednak się spotkamy choćby na jeden dzionek ale zawsze cos

BYŁA: Lancia Kappa 2.4,Lancia Kappa SW 2.4tds.
Maciek, a ty masz wogóle mój numer?
W każdym bądź razie mi nowy termin pasi i podtrzymuje swoje uczestnictwo 

Jaka wtopa? Jakie nadszarpnięcie reputacji? Byliśmy i jesteśmy pełni podziwu dla pracy (oraz funduszy) jaką wkładasz w organizację spotkań dla lancistów! To tylko korekta terminu (z przyczyn niezawinionych przez Ciebie o czym wiem doskonale z rozmowy) a nie żadne potknięcie.Watazka pisze:No i się pokiełbasiło.Z przyczyn technicznych,nazwijmy to,przekładam termin na 31 lipiec 2 sierpień.(...)
-- 16 Lip 2009, 22:57 --
Karolcia pisze:darecki pisze:Macieju nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre jestem w trakcie negocjacji z żonexem o wcześniejszym zjeździe z wczasów mam nadzieję że jednak się spotkamy choćby na jeden dzionek ale zawsze cos
![]()
![]()

2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Nas na tym zlocie nie będzie z przyczyn finansowych - Konrad rozwalił samochód , po naprawie okazało się że wydaliśmy fundusze na co najmniej dwa miesiące
- więc najbliższy wyjazd weekendowy dopiero we wrześniu.
Sylwia

Sylwia