Dedra 2.0 - wklady stacyjki i zamka
- przemek4866
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Odp: wklady stacyjki i zamka
Jeżeli nie masz immobilaisera (nie wiem jak to się pisze;)) to wyjmij swoją wkładkę i idź tam gdzie dorabiają kluczyki. Na pewno Ci dorobią.
Przy braku immo (nie znam Dedry aż tak dobrze) to powinny pewnie podejść wkładki z CC. Do Themy miałem założoną wkładkę stacyjki z PF126 lecz jej trwałość była niższa niż do Lanci.
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Trzeba chyba dobierać na zasadzie porównania. Kupowałem dzisiaj wkładki do Ypsilonki, wziąłem
komplet wkładek od Punto II. Wkładki do stacyjki i bagażnika pasują idealnie, do drzwi są krótsze ale się przerobi.
komplet wkładek od Punto II. Wkładki do stacyjki i bagażnika pasują idealnie, do drzwi są krótsze ale się przerobi.
Lybra 1,9 jtd SW ,Ypsilon 1,1 , (wcześniej 14 szt. innej Włoszczyzny)
- Duch-Dziadka
- Klubowicz
Jedz do firmy specjalizujacej sie w dorabianiu kluczy do aut...oni Ci wszystko zrobia bez dodatkowego kombinowania i szukania czegos na wlasna reke... 

Giulietta Veloce 2016r
jakby ktoś wpadł na pomysł pytania w serwisie to np. do Lybry z centralnym czyli dwa piloty(zaprogramowane pod immobiliser który jest), wkładka do drzwi, wkładka do bagażnika, wkład do stacyjki w promocyjnej cenie 1999 pln
skąd oni to biorą? kumpel ostanio kupił do punto II komplet z normalnym kluczem za 124 pln ( 4 wkładki + stacyjka )
skąd oni to biorą? kumpel ostanio kupił do punto II komplet z normalnym kluczem za 124 pln ( 4 wkładki + stacyjka )