a kolega co tam robił?justa pisze:Niebieska Kappa WD 640..widziana dzisiaj po godzinie 8 na skrzyżowaniu Sobieskiego z Idzikowskiego. Pozdrowienia dla Kierownictwa.

a kolega co tam robił?justa pisze:Niebieska Kappa WD 640..widziana dzisiaj po godzinie 8 na skrzyżowaniu Sobieskiego z Idzikowskiego. Pozdrowienia dla Kierownictwa.
abo Trigo?psadow2 pisze:Pozdrowienia dla przesympatycznego kierownika Lybry WCI widzianego wczoraj na Pl. Trzech Krzyży (chyba był to AdamC???).
Jak srebrna SW z brodatym kierowcą to Adam, gdy gładko ogolony w grafitowej SW Intensie to Marek.pew pisze:abo Trigo?psadow2 pisze:Pozdrowienia dla przesympatycznego kierownika Lybry WCI widzianego wczoraj na Pl. Trzech Krzyży (chyba był to AdamC???).
pew pisze:abo Trigo?psadow2 pisze:Pozdrowienia dla przesympatycznego kierownika Lybry WCI widzianego wczoraj na Pl. Trzech Krzyży (chyba był to AdamC???).
zgadza się ... ja tu kurde wymachuję a on zimny i nie patrzy...trigo pisze:pew pisze:abo Trigo?psadow2 pisze:Pozdrowienia dla przesympatycznego kierownika Lybry WCI widzianego wczoraj na Pl. Trzech Krzyży (chyba był to AdamC???).
trigo ma NOSa na blasze![]()
a Adama to chyba ( bo ustawiałem CB i tylko kątem oka zauważyłem) wczoraj widziałem jak jechał ul. Płocką do centrum C-nowa
zgadza się...pozdrawiałem i pozdrawiam serdecznie...psadow2 pisze:Pozdrowienia dla przesympatycznego kierownika Lybry WCI widzianego wczoraj na Pl. Trzech Krzyży (chyba był to AdamC???).
zgadza się ... ja tu kurde wymachuję a on zimny i nie patrzy...adamc pisze: ..............
a Adama to chyba ( bo ustawiałem CB i tylko kątem oka zauważyłem) wczoraj widziałem jak jechał ul. Płocką do centrum C-nowa![]()
![]()