To tak jakby powiedzieć że oryginalny olej w Lybrze marki SELENIA jest lepszy od Mobill'a lub Castroll'a .

Pozdro
W przypadku niektórych Selenii i pozaserwisowych Castroli to niekoniecznie masz rację i osobiście zdecydowanie bardziej wolałbym zalać Lucy Selenią WR niż Magnatekiem Diesel w odpowiedniej lepkości. TBN 6,3 do diesla to śmiech na sali.Lukasss pisze:To tak jakby powiedzieć że orginalny olej w Lybrze marki SELENIA jest lepszy od Mobill'a lub Castroll'a .![]()
Pozdro
Czemu?Moglaj pisze:No i okazało się że mam nivomaty, teraz musze kupic sprężyny bo nie da sie jechac po wymienie.
Juz mnie kiedyś Dudi uświadomił o tych nivomatach w Lybrach - w LT też wiedzieli co musze kupić. Także uniknąłem chociaż tego błędu. Ale nie to żebym Cię chciał zmartwić - u mnie Sachsy (tylne, kupione w LT) nie wytrzymały nawet 2 lat (niecałe 30-35 kkm). I się wylały - ot tak po prostu (a auto ani nie wozi żadnych ciężarów, ani nie jest jakoś mocno eksploatowane - ot, klasyczny dupowozik). Po prostu badziewie jakich małoMoglaj pisze:Kupiłem amortyzatory(sachsa) do wersji ze zwykłymi amortyzatorami
, Tak widac w eperze tylko ja akurat nie sprawdziłem przed zakupem,w eperze po Vinie bedzie widac czy jest poziomowanie?
Nie ma problemów sprężyny maja prawie 2 zwoje wiecej i autko siedzi wysoko, jak ktos bedzie potrzebował to zostawiłem jednego nivomata bo jest dobry.rozumiem, że gdyby niebylo zamiennikow z poziomowaniem w rozsadnej cenie, zmieniamy sprezyny i amorki na normalne, i problemow z tym niema?