Lybra - gdzie zamontować światła do jazdy dziennej?
Odp: Lybra - gdzie zamontować światła do jazdy dziennej?
Moze jednak klientowi jakos wybije z głowy lub zapodam foty ,a najlepiej jakby obejrzał i posłuchał wasze wypowiedzi i niech sam zdecyduje gdzie i czy ?
Dziekuje za postawienie nowego posta adminowi/przepraszam za zamącenie innego wątku/
Co do miejsc obok halogenów odpadają z lewej intercooler z prawej chłodnica oleju.Oglądałem reflektor i wydaje mi się ,że jako obwódka ale czy i jak to będzie wyglądac ?W kazdym razie dzieki wszystkim.
Dziekuje za postawienie nowego posta adminowi/przepraszam za zamącenie innego wątku/
Co do miejsc obok halogenów odpadają z lewej intercooler z prawej chłodnica oleju.Oglądałem reflektor i wydaje mi się ,że jako obwódka ale czy i jak to będzie wyglądac ?W kazdym razie dzieki wszystkim.
a może ukryte za grilem na masce?? coś jak ma bor 

- Taz
- Klubowicz
- Imię: Irek
- Kontakt:
Odpada. Musi być minimum 60cm odległości między nimi.letnik22 pisze:a może ukryte za grilem na masce?? coś jak ma bor
'12 Lancia Voyager 3,6
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Panowie sprawdźcie to!! Jak szukałem o ledach do Lybry to coś takiego znalazłem- myślę że warto się tym zainteresować.

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2009, 23:38 przez Taz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiłem link.
Powód: Poprawiłem link.
taa ja wolałbym sobie te 180 EURO na opony zimówki przeznaczyć a nie na światełka
Re: Lybra - gdzie zamontować światła do jazdy dziennej?
Wracając do tematu
Już zamówiłem światła z homologacją ( 2 x 8 diód + auto włącznik ) i przyczepię je do zderzaka jak idzie równoległa do podłoża płaszczyzna jak na foto poniżej. Jak zmontuję to zapodam foto i fotorelację.
Pytanie:
Jeśli ten automat do włączenia będzie wymagał podpięcia do kabla który ma prąd po przekręceniu kluczyka to proszę o informację gdzie mogę się podpiąć w komorze silnika? W którym kablu pojawia się prąd w komorze po przekręceniu kluczyka? Przekręceniu ale nie odpaleniu!
Już zamówiłem światła z homologacją ( 2 x 8 diód + auto włącznik ) i przyczepię je do zderzaka jak idzie równoległa do podłoża płaszczyzna jak na foto poniżej. Jak zmontuję to zapodam foto i fotorelację.
Pytanie:
Jeśli ten automat do włączenia będzie wymagał podpięcia do kabla który ma prąd po przekręceniu kluczyka to proszę o informację gdzie mogę się podpiąć w komorze silnika? W którym kablu pojawia się prąd w komorze po przekręceniu kluczyka? Przekręceniu ale nie odpaleniu!
Codee pisze:Wracając do tematu
Pytanie:
Np:Przekazniki od wentylatorow chłodnicy koło akumulatora
Już wiem gdzie się można podpiąć - lybra1.9 masz rację.
Jak zamontuję to może pofatyguję się o fotorelację
Jak zamontuję to może pofatyguję się o fotorelację

- keram11
- Klubowicz
- Imię: Marek
Lybra 1.9 JTD 139 KM 

Kolego to nie Lybra na LEDach tylko na tych wieśniackich światełkach łańcuszkowych. Światła do jazdy dziennej muszą być w odpowiednich wymiarach tu masz moją fotorelację
pozdrawiam
pozdrawiam
jak dla mnie to i tak odpust 

byłe włoszki: Lybra SW 1.9 JTD, Croma 1.9JTD 16V Aut.
a jak dla mnie to brak szacunku do czyjejś pracyartjas pisze:jak dla mnie to i tak odpust

zrób lepiej i "nie odpustowo" wtedy będziesz dla mnie partnerem do rozmowy w tym temacie - póki nie zobaczę Twojego rozwiązania w tym temacie nie będę polemizował z Tobą o DRL

no nie obrażaj się
jestem pełen szacunku za włożona pracę oraz za to, że podzieliłeś się fotorelacją
jednakże według mojego subiektywnego poczucia piękna tego typu dodatki nie pasują do Lybry.

jestem pełen szacunku za włożona pracę oraz za to, że podzieliłeś się fotorelacją

jednakże według mojego subiektywnego poczucia piękna tego typu dodatki nie pasują do Lybry.
byłe włoszki: Lybra SW 1.9 JTD, Croma 1.9JTD 16V Aut.
Wiesz mam zamiar zmienić miejsce montażu tych światełek, ale to miejsce będzie moją słodką tajemnica.
Jak mi się to uda - no po prostu nie będzie można powiedzieć odpustowe.
Nie obrażam się tylko mi odpustowe kojarzy się z łańcuszkami poprzyczepianymi w konturach zderzaka, jakimiś dodatkami pod lampami - tak mi kojarzy się " odpust na samochodzie"
Jak mi się to uda - no po prostu nie będzie można powiedzieć odpustowe.
Nie obrażam się tylko mi odpustowe kojarzy się z łańcuszkami poprzyczepianymi w konturach zderzaka, jakimiś dodatkami pod lampami - tak mi kojarzy się " odpust na samochodzie"
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Andrzej
Witam
Mam Lancie Lybre i planuję założyć światła do jazdy dziennej w miejsce halogenów bo ich nie posiadam. Czy da się jakoś tam założyć i jakie polecacie i czy jest to dozwolone.
Z góry dzięki
Mam Lancie Lybre i planuję założyć światła do jazdy dziennej w miejsce halogenów bo ich nie posiadam. Czy da się jakoś tam założyć i jakie polecacie i czy jest to dozwolone.
Z góry dzięki