Rejestrację ma z Lublina!Karolcia pisze: Ja myślę,że to będzie ta JAPOŃSKA wersja(sorki ale ten tekst mnie powalił)

Rejestrację ma z Lublina!Karolcia pisze: Ja myślę,że to będzie ta JAPOŃSKA wersja(sorki ale ten tekst mnie powalił)
A własnie a propos - pałęta mi się po komputrze zdjęcie innego pieknego pojazdu o typowo amerykańskim wyglądzie. Auto jak auto, ale jedna rzecz się nie zgadza. Na felgach jest logo Lancii.solarzmr pisze:A tu mamy, no właśnie? Wygląda jak rasowy amerykański krążownik
Hehe, już kiedyś był konkurs z tym zdjęciem w roli głównejNat pisze:A własnie a propos - pałęta mi się po komputrze zdjęcie innego pieknego pojazdu o typowo amerykańskim wyglądzie. Auto jak auto, ale jedna rzecz się nie zgadza. Na felgach jest logo Lancii.solarzmr pisze:A tu mamy, no właśnie? Wygląda jak rasowy amerykański krążownik
Bo to jest Lancia.
Pytanie tylko: jaka![]()
No niestety. To srebrne wyprodukowano w 1971 roku, a Bety zaczęto robić w 1972.Ara pisze:To srebrne, to przypadkiem nie jest jakaś Beta coupe (Wyglądem najbardziej mi podchodzi)??? Natomiast 037 to 037,
No tak. Ta srebrna Marica, jakoś już chyba była...