Tej no wiara z Pyrlandii,co jest w Wami?
Gdzie nasz przedstawiciel regionalny?
Żadnych spotów,zlotów,nic,zero.
Skandal po prostu

Moderator: boruch
Fazi to może byś podjechał do Zielonej - masz z Poznania 130 km. W Poznaniu jak widzę nic się nie dzieje i nikt nie próbuje czegoś zorganizować, a przy okazji będzie okazja przybycia na Winobraniefazi pisze:Ja tam bym sie spotkał co mi tam ,a gdzie nasz góru regionalnyJak będzie pospolite ruszenie to sie pisze.
Fazi do Ciebie pretensji nie mam powiedziałeś jaką masz sytuację i wiedzieliśmy że, Ciebie nie będzie. Akurat taką postawę jak Twoja należy chwalićfazi pisze:Pisałem wyrażnie powód mojego nie przybycia ,sprzedałem obie lancie po drugie musiałem je wyrejstrować miałem czas w sobote ,nic nie poradze nie moja wina ,tak bywa
Informację o swoim nieprzybyciu Fazi podał parę dni przed zlotemfazi pisze:Niestety nie dotre ,sprzedałem obie lancie i ta sobota jest jedyna podczas której moge załatwić sprawy związane z wyrejestrowaniem i innymi formalnosciami towarzyszącymi a nagromadziło sie troche .
Pozdrawiam i życze miłej degustacji
Prawda.Duch-Dziadka pisze:Coz ja nie mam Lanci wogle...dwa, ze akurat wylewalem posadzke u przyszlego tescia w domu...
Tak to juz jest, ze my wielkopolanie jestesmy najbardziej zarobieni....