Lybra - ekranik wyswietlacza ICS
Lybra - ekranik wyswietlacza ICS
Witam, nabyłem Lybre 2,4 JTD, 99KW, '00.Nie działa wyświetlacz wielofunkcyjny systemu ICS.Nie mam karty kodów i tylko 1 kluczyk.Czy konieczna jest wizyta w ASO?Silnik pali normalnie.Zaznaczam ze zaczynam przygode z Lancią.Pozdrawiam 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Odp: Lybra - ekranik wyswietlacza ICS
A radio normalnie działa?
Najpierw wyeliminuj najbardziej banalne mozliwości. Np. tę, że ściemniłeś ekranik na minimum. Trzeba potrzymać dłużej jeden z przycisków po prawej stronie od ICS - juz nie pamiętam który (ale bodajże w górnym prawym rogu - jesli masz wersje bez navi).
Najpierw wyeliminuj najbardziej banalne mozliwości. Np. tę, że ściemniłeś ekranik na minimum. Trzeba potrzymać dłużej jeden z przycisków po prawej stronie od ICS - juz nie pamiętam który (ale bodajże w górnym prawym rogu - jesli masz wersje bez navi).
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Help Lancia Lybra
Niestety radio tez nie działa, mam wersję z navi.Ekran jest ciemny jak....czeluscie Tartaru. 

Niestety przycisk Light nic tu nie moze poradzic.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Jeśli po prostu radio nie reaguje, to chyba nic tu nie wymyślimy, bo przyczyn może być n. Zdaje się, że będziesz zmuszony do wizyty w warsztacie.
Czy od zakupu było "martwe"?
Czy od zakupu było "martwe"?
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Niestety wszystko bylo martwe ,przy zakupie.Trzeba szukac fachmana.Dzieki za pomoc
jadną z bardziej banalnych przyczyn może być bezpiecznik od ICS-u. zerknij do puszki z bezpiecznikami która jest po lewej stronie od kierownicy deko powyżej wysokości kolan - jest na niej ładny opis który do czego służy.
Dzieki za podpowiedz.Szczerze mowiac czuje sie jak w labiryncie,ale wszystko przede mna.
Pozdrawiam, milego dnia
Pozdrawiam, milego dnia
Napisz czy podpowiedz spowodowała ze Twoj problem zostal rozwiazany
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie mam pojecia jaki symbol ma ekran ICS w bezpiecznikach.Sprobuje popatrzec w instrukcji obslugi.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczow
Pozdrawiam wszystkich klubowiczow
- Wojtek Łódź
- Forumowicz/ka
Sprawdź najlepiej wszystkie bezpieczniki w skrzynce - nie wiem, jak to ze sobą jest powiązane ale pamiętam, że miałem przepalony jeden z nich, a nie działały światła zewnętrzne, podświetlenie zegarów i ICS bodajże też. Najadłem się strachu, bo auto było dwa dni po zakupie
A ostatnio, po zamontowaniu czujników parkowania, gdy przepalił się mi bezpiecznik od światła cofania, to jednocześnie nie mogłem podnieść szyb bocznych
.

Dzieki za podpowiedz.Sprobuje podrazyc temat.O efektach napisze -Pozdrowienia
Masz jeszcze bezpiecznik za radiem.
Bezpiecznik z tylu ICS jest odpowiedzialny tylko za radio, i gdyby byl spalony to wyswietlacz i tak by caly czas swiecil z napisem radio off.celek pisze:Masz jeszcze bezpiecznik za radiem.
Mozliwe ze cos w bezpiecznikach w skrzynce, ale z tego co pamietam to ics jest chyba pod bezpiecznikiem razem z jakas inna rzecza, wiec ta druga rzecz tez by nie dzialala.
Seat Leon