...pierwsza z lewej: CRUISE kojarzy mi się z tempomatem, ale chyba w kappie go nie montowali

...druga z prawej: jakieś "baranie rogi" - nie mam pomysła...
...czwarta z prawej: koło zrywające przyczepność?...
Zgadza się, dieslem nie jeździłemTaz pisze:Baranie rogi - hehe, widzę, że nigdy diesla nie miałeś - to kontrolka świec żarowych
W starszych rocznikach chyba był napis, potem obrazek kółka.Leny pisze:To dziwne bo u mnie na konsoli kontrolka ASR to poprostu napis ASR.
Co do tempomatu to muszę się pochwalić moja Kappa ma to wspaniałe urządzenie nie oryginalnie montowane ale maoswald pisze:Zgadza się, dieslem nie jeździłemTaz pisze:Baranie rogi - hehe, widzę, że nigdy diesla nie miałeś - to kontrolka świec żarowych.
Hmm... cruise- kontrolka tempomatu... ale czy widział ktoś kiedyś Kappę weń wyposażoną?
ASR- podobnie... jeśli Kappy nie miały nigdy fizycznie montowanych tych bajerów (tempomat by mi się marzył), to po co dawali te kontrolki...
Ty montowałeś nieoryginalny tempomat, czy już z takim kupiłeś kappę, jeśli sam, to zapodaj "przepis"Daro_wawa pisze:Co do tempomatu to muszę się pochwalić moja Kappa ma to wspaniałe urządzenie nie oryginalnie montowane ale ma
oswald pisze:Ty montowałeś nieoryginalny tempomat, czy już z takim kupiłeś kappę, jeśli sam, to zapodaj "przepis"Daro_wawa pisze:Co do tempomatu to muszę się pochwalić moja Kappa ma to wspaniałe urządzenie nie oryginalnie montowane ale ma, pytałem o taki tempomat w LT, ale nie robią tego
.