Moderator: wujekp
Moje dziewczyny 7 i 9 lat juz nie mogą się doczekać . Tak sobie pomyślałem co by im zorganizować osobny stolik , co my wapniacy będziemy im przeszkadzać na spocieMysza pisze:Witam, nie udłao mi sie być w Morsku ale chętnie bym zajrzała z rodzinką do Jerzmanowic. Czy zabranie dzieciaków wchodzi w grę, czy raczej powinniśmy przyjechać sami? Jeśli żadnych dzieciaków nie będzie to Nasze będą się nudzić. Dzięki i pozdrawiam.
ja tez bede poraz pierwszy na takim spotkaniu i napewno nie ostatnicleric pisze:ja będę "dziewicą" na takim spotkaniuale obstawiam że będzie spoczko pod warunkiem że pogoda będzie jako tako
Przyjeżdżaj czymkolwiek, albo się z kimś zabierz. Bylebyś byłcypisus pisze:Nie zjawie się, bynajmniej nie Kappą ponieważ właśnie mi zaczęło stukać w silniku..... czyżby panewki? czyżby remoncik? ;/
Koniecznie zabieraj rodzinkę. Ja i Bufi będziemy z dziećmy. Plus Twoje. może ktoś jeszcze zabierze. Na pierwszej stronie masz listę.Mysza pisze:Witam, nie udłao mi sie być w Morsku ale chętnie bym zajrzała z rodzinką do Jerzmanowic. Czy zabranie dzieciaków wchodzi w grę, czy raczej powinniśmy przyjechać sami? Jeśli żadnych dzieciaków nie będzie to Nasze będą się nudzić. Dzięki i pozdrawiam.
Będzie spoczko niezależnie od pogody. Zobaczysz.cleric pisze:ja będę "dziewicą" na takim spotkaniuale obstawiam że będzie spoczko pod warunkiem że pogoda będzie jako tako
Agnieszka z Oskarem dopisani. Będzie też 10 letnia (zdjęcia z urodzin w Morsku do wgląduLukasz KrK pisze:prosze dopisac do listy obecnosc Agnieszke i 10 letniego Oskara
Czy umawiamy sie na miejscu czy jest gdzies zbiorka wczesniej na jakiejs stacji??
Zobacz sobie na mapce. jest to przy drodze 44, tuż przy samej drodze wielka drewniana chałupa z bali i nie sposób to przeoczyć.cleric pisze:ja nawet dokładnie nie wiem kaj to więc będę się musiał z nawigacja przeprosić
OK. Może być i MC Donald - dzieci się ucieszą (nie mam pojęcia czemu toto lubią). Zrobiłem update pierwszego posta.Lukasz KrK pisze:ok w takim razie zbiórka jest pod Mc donaldem (dobry dojazd z kazdej strony) o 16:30 !!! niemoge sie juz doczekac